lørdag, november 13, 2010

Oppdatering tannmysteriet

Det ble ingen tur til frisøren. Istedet troppet vi opp på legevakta klokka 08:00 i morges, ettersom Eline var urolig og hadde vondt i natt og. Iløpet av natten hadde hun hovnet skikkelig opp rundt munnen og over kinnet og helt opp til høyre øye, som hun så vidt klarte å åpne i morges... Stakkar lita! Hva som har hendt vet vi fremdeles ikke... Men på legevakta fikk vi iallefall skikkelig sightsing på St.Olav. Vi ble sendt til røntgen, og der ble vi sittende ganske lenge. Eline vrælte i ett, og jeg tror nok hun hadde vondt, men hun er også redd for de hvite frakkene... Og sliten og trett på toppen av det hele sovnet hun til slutt i armene mine.
Inne på røngen måtte Stian blåholde henne for at hun skulle ligger rolig. En lege holdt hodet, mens stian holdt kropp og hender. Jeg holdt meg langt unna, og gråt noen mammatårer da jeg hørte vrælinga hennes hver gang noen gikk i døra inn til koridoren.

Bildene viste ingen brudd, heldigvis! Og så vidt de kunne se, var tanna knekt, og ikke trykt oppi tannkjøttet. Legen mente hun hadde fått seg en skikkelig trøkk, og at det var derfor hun var hoven. Altså ingen infeksjon der hvor tanna skulle vært.

Gulljenta mi har hatt en spesiell start på helgen! Jeg håper hun får sove godt i natt, og at hevelsene går ned! At hun ikke har vondt lenger! Og jeg skulle virkelig ønske vi fant ut hvordan dette skjedde...

Vondt, ekkelt, og falig er ordene Eline har brukt mest i dag.  

2 kommentarer:

Flora sa...

god bedring til Eline-søta!!

Anne sa...

off Stakkars lille Eline!