torsdag, juni 16, 2011

test; bloggetull

Dette var egentlig bare en test. Miniatyrbildet under overskriften i blogrollen kommer ikke fram når jeg publiserer på firefox. Men det gjør det tydeligvis på explorer. Jeg gjorde enda en oppdagelse nå som jeg bruker explorer; noen av dere har blogger hvor jeg må sitte med nesa klint inni skjermen for å lese. Med explorer har bloggene deres blitt normale og lesbare! Så to fordeler med explorer der altså! Noen som har erfaring med dette? Vil gjerne fortsette å bruke firefox jeg!
I dag er det sol, så på med solbrillene folkens:)

8 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

Knallfin iALT for store solbriller, Kristin:) jeg har samla på alle solbriller våre har hatt opp gjennom årene, så artig å ta dem frem og beundre alle de arige solbrillekreasjonene:) Kaffe neste onsdag? jeg sender mail tilde andre hvis onsdag passer for deg:)

Ha ei rååååfin helg, med familien din, kristin:)

Klem fra Trine:)

Størstepia sa...

Heisann Kristin! Bare innom for å høre hvordan det går med ammingen og sopp osv jeg. Har tenkt på deg! Håper at det går bedre, enten med mme eller amming!
Klem fra størstepia

Nette´s lille Drømmeverden sa...

He he så søt :)

Anne sa...

Jeg synes firefox slår seg av så ofte jeg. Begynte å bruke google chrome nå og den var myyye bedre!

marita sa...

Hehe, ser ut som ei lita bie med stooore solbriller :) Eg bruka berre firefox, og har ikkje problema med det :)

tante Hanne sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! *Smelt* Nydelige lille yndlingsnevøen min! Tantehjertet tar helt av! Glede mæ t å sjå han i mårra :)

Anna Sofia sa...

ja dom skiljer sig en hel del.. jag testar just nu google chrome, med gott resultat. Den rekommenderas.. tycker den är lite som en blandning av explorer och firefox.

Maria Isabel sa...

Hahaha XD Så herlig bilde!!! Har desverre ikke noe kunnskap rundt dette.. jeg bruker bare explorer.. og bruker Google chrome når blogger tuller.. så har 2 stk jeg bruker, og de funker helt fint :)

Ha en flotters dag :)

Klem fra MI :D