tirsdag, november 08, 2011

disse barna!

ja da. Jeg vet. Det tar litt lang tid mellom hvert innlegg... 

Men jeg har littegranne oppdattering på Eline- og Olai-fronten nå, så da må jeg jo bare skrive og skryte litt!

Eline er bleiefri, og har blitt 'storjente' som hun sier selv! Fra å nekte og gå på do, nektet hun plent å ha på bleie her en kveld. Og vips, så måtte vi ut og handle truser! 
Hun har vokst så mye i høst! Både det at hun har blitt storesøster, men og at hun går i storungeavdelinga i bhg har en del av skylden for det:) Ordforrådet hennes blir rikere og rikere, og hun kler på seg, og steller seg selv. (om hun får goooood tid). Er hun i godlynne hjelper hun mammaen sin så mye hun kan, og favorittordene hennes for tiden er (tro det eller ei) 'Ja vel!' og 'bare hyggelig!' :D
Hun er så flink med lillebroren sin, og hun får han til å le støtt! Da jeg stod å brettet klær, og Olai ble utålmodig, hørte jeg Eline si: 'Mamma kjæm shø Olai, men æ e jo hær vet du!'

Og Olai vokser og vokser! I går hadde han halvtårsdag! Tenk det! Helt sprøtt! I helgen presset den første tannen seg gjennom tannkjøttet, og i natt kom den andre! To små knivblad som skal tygge på alt mulig:)
Han smiler og er så fornøyd, har funnet seg til rette på gulvet, og liker å ligge der alene og studere lekene sine, spise litt på de, sikle og gulpe. Han er veldig glad i sang og musikk, og elsker å bli slengt opp i lufta og ride ranke. Da ler han og setter opp det mest strålende fjes en kan tenke seg!
Han har en nykke også... Han er nemlig den tv-slaven! Her kan ikke tv'n stå på uten at han vrir og vender på seg for å få med seg det som skjer på skjermen! Og når han begynner å stirre på tv'n, er det ingen som får kontakt med han! Han blir helt oppslukt! For mammaen betyr det at dagen starter tidlig. Ingen daffing til 'God Morgen Norge' med andre ord.

Prøvde å ta bilder av disse to sammen, til årets julekort, men du, så vrient det er å få begge til å smile, eller iallefall se normale ut, på ett og samme bilde!


5 kommentarer:

Anna Sofia sa...

nämen åh.. se på dom där små.. eller ja en liten och en stor sköning! underbara ungar det där! duktiga eline som går på do själv och slutar med blöja! och så olai med små risgryn på väg! dom kinderna vill man ju pussa på..hihi!

ha en fin vecka fam Solem!

Hild Frøya sa...

Søte flinke barna dine..

gult hus i svingen sa...

De er så fine de barna deres, Kristin:) Og du er en god mor:) Fint det bildet av Eline og Olai sammen, synd ansiktet til Eline ikke vises:)
Du får gjøre ett nytt forsøk:)

Ha en fin dag:)

klem fra Trine:)

Auuud sa...

Så herlige de er! Skjønner at jeg har mye å se frem til, og ikke minst være takknemlig for!

Godt å lese at du også har en tvslave i hus.. Frøkna her også blir titt og ofte oppslukt når tv`n står på :)

ha en fin kveld!

Klem

SARA sa...

Jeg ble også sett rart på (av folk som jogga forbi), men pytt. Vasen er fra Kremmerhuset - den er kjenmefin! :-)