onsdag, februar 01, 2012

dumme, dumme tenner!

vel, de blir vel kjekke å ha etterhvert


men du så irriterende de er når de skal ut!

stakkars gutten min! Han har plages fælt med de tennene. Nå er det den andre fortannen oppe som kommer. Og når den er ute, er det seks små riskorn til sammen inni den lille munnen:)

7 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

Ja, Kristin , det har du rett i, de kan være et gode når de først kommer ut:) Kan være tussig mens det står på:) Olai er da bare så søt når han gråter også han;)

klem fra Trine:)

Helene sa...

Føler med dere, vi går gjennom akkurat det samme selv! Det kom heldigvis en til gjennom på fredag, men fortsatt er det i hvert fall 3 til (!) som står i kø og bruker LANG tid på å komme ut :( Ane har strevd med disse hersens tennene i noen måneder nå stakkars... Tvi tvi for at det snart er overstått for begge to :)))

I & du... sa...

Uff! Stakkar lille vennen... Her kom de to første i november, men vi har ikke merket noe til de andre enda....

Mettes Hjem sa...

Tenner er helt forferdelig!!! Oppdaga hjørnet på den ene fortanna til Julian rett etter at vi va at dokker forje uke...det er nå ei uke sia å ser itj nå mere te den tanna. Utenom våken netter:/ ahhh..sukk

Anonym sa...

Uffa, da. Stakkar liten. Blir bra igjen :)Klem.
Tante Torild.

Villblomsten sa...

Ååå stakkers ..
men søt da :-)

Maria Isabel sa...

Uffda!! Føler med lille karen!! Men det er jo et av livets milepæler det å få tenner, så man kan jo ikke være foruten heller :) Selv om dere kanskje ikke syns det når det er på det værste, men på bildet ser han i hvertfall søt ut selv om han gråter :)

Ha en god søndag :)

Klem :O)