lørdag, august 23, 2008

det går i babyprat...

Ja, selv om jeg ikke gjør stort om dagene går tiden alt for fort!!! Jeg står opp samtidig som Stian om mårran, bare for at dagene skal bli så lange som mulig... Hver dag tenker jeg: Heldigvis er det mange måneder igjen til lillemor kommer, men faktum er at det blir bare kortere og kortere tid igjen for hver dag som går.

Nå er jeg snart ferdig med babyteppet jeg har drevet å strikket på... Skulle ønske jeg hadde valgt noen andre farger... Det er jo så kjedeliiig... Prøvde og fiffe det opp med sånne dusker man pleide å lage i barnehagen... Synes å komme på at de var mye finere i barnehagen disse duskene... Men de må vel stusses litt... hm... kanskje paljetter istedet???Vi har kjøpt oss vogn! Wææææææææææææ! Alt ble liksom så veldig mye mer nært... oi,oi,oi... vi skal virkelig bli foreldre... nok en gang: takk og lov for at det er noen måneder igjen enda! Men jeg synes vogna er fin da:) Vi måtte nesten slå til da det var salg på Melhustorget: 50% avslag!

2 kommentarer:

Marion Kristina Winsnes sa...

her gikk det i grønnt ser æ :D alt matcha, barneteppet,gresset,barnevogna å sånn hehe.. æ synes d va et fint tæppe æ :) kos<3

kristin sa...

tusen takk:)
ja, grønt er skjønt!!!!