mandag, august 25, 2008

snart høst

Begynte på Hebreer-brevet i dag. Der stod det om Jesus: "Han er en utstråling av Guds herlighet, og bilde av hans vesen..." Tenk, vi som streber etter å være Jesus lik... Jesus er en utstråling av Guds herlighet! Hvor pene blir vi ikke med brøkdelen av en slik utstråling!!! Håper jeg kan stråle av Guds kjærlighet og herlighet, og over takknemlighet over hans nåde! (til alle trauste og forknytte bedehuskjærringer og gubber! Strål da vel!!!)

Lillemor begynner å bli serdeles aktiv! Det er så godt og kjenne liv hver kveld! Hun begynner så smått i ni-tiden, og så tar det seg opp utover kvelden. Når jeg legger meg starter showet for fult! Da nytter det ikke å få sove, men hva gjør vel det!?!! I går fikk også tante og bestemor (altså hanne og mamma) kjenne sparkene:)
Magen eser ut gitt...Håkontun... Det ligger liksom litt på vent det nå... Men drømmen og visjonen er aldeles ikke glemt!!!

De siste dagene har det vært et deilig, deilig vær! Beundrer bøndene som står på for fult for å få høstet kornet før høstværet setter inn! Nå ligger det "traktoregg" utover hele melhus! Jeg får vel bare nyte den fine gule åkeren før de pløyer den opp... Senhøsten er alltid så ekstra mørk her i Melhus synes jeg... Når man er vant til å ha gul og grønn åker på alle kanter blir det litt av en overgang når alt plutselig er brunt og grått...

Å ja, jeg var hos jordmor i forrige uke! Det var noe annet enn svangerskapskontroll hos legen det! Hun tok seg så god tid, hadde masse info, og lot meg stille de spørsmål jeg hadde. Hun foreslo også at jeg bruker Orkdal sykehus når jeg skal føde. Der har de mye bedre kapasitet, og alle fødende får minst ett liggedøgn til enn de som føder på st. Olav. Så da får vi vel ta oss en tur til Orkdal snart... Må jo finne ut hvor kvinneklinikken er, og hvor vi skal parkere og sånn...

ut på tuuuur... med krykker og det hele... Høstlufta er deiliiiig!!!


4 kommentarer:

Marion Kristina Winsnes sa...

aww...du er så søt ^^
og ja,man har ikke tid til å lete etter hvor man skal føde når den tiden da man skal føde er kommet, lurt å vite det på fårhånd ja ^^

Sonja sa...

Kjære Kristin Brandsæter!
Etter hva min mann har kunngjort for meg, har jeg med rette forstått at De er svanger, og venter Deres førdtefødte. Det var meget hyggelig å høre!
Jeg vil med dette få uttrykke at jeg gjerne deltar med å veilede dem i oppdragelsen. Komgen fortalte meg nemlig at dert var ett av Deres dyperste ønsker. Undervisningen vil finne sted i Fugleværelset, her på det Kongelige Norske Slott. Jeg har for øvrig fått med meg min gode venninne Margrethe og min kjekke zvigerzønn Ari til å bistå meg med sine glimrende kunnskaper og ferdigheter. Det blir meget hyggelig!
Jeg skal også undersøke om vi har igjen noen gamle barneklær på loftet! Det er mulig det er preget av 70-talls stil, men det er jo mange flotte tekstiler å ta vare på!

Med vennlig Hilsen:
Dronning Sonja.

kristin sa...

kjære sonja! og gubben! Håper du leser dette... har ikke bloggen din nemlig, og slottet er ikke så hypp på og sette meg over når jeg ringer... (kan du skjønne det?) Iallefall: Gratulerer med 40 års bryllupsdag! Dere valgte en strålende dato å gifte dere på må jeg si! Michael Jackson har jo bursdag i dag:D

forresten: Jeg vil mer enn gjerne bli med på oppdagelsesferd på loftet! (Jeg og Ari melder oss frivillig vi, så kan dere to gamle spare hoftene deres!)

Sonja sa...

Hei igjen ærede frøken Brandsærter!
Selvsagt leser jeg Deres innslag, min sekeretær skrev det ut til meg i går aften!
Jeg takker hjerteligst for gratulasjonen! Min mann og jeg er svært glade for hverandre, og vi er fortsatt like forelsket..

De gir imidlertid ingen tilbakemelding om at De ønsker å delta på oppdragelseskurset, men jeg håber virkeleig at De har annledning til å delta. Kongen har som nevnt gitt oss fugleværelset til fri disposisjon!
Jeg må rigtig nok meddele dem at kursstart må utsettes et par uker, da jeg for tilden befinner meg på ferie i Karibien med Harald og avkommet(jeg låner Mac'en til Ari, han har i nuværende stund en skrivepause, og er ute og lager engler i zanden sammen med Märta og småjentene).

Det er flott at du påtar deg ansvaret for å stige opp på loftet. De vet, jeg har jo dette kneet som verker så fryktelig!!
Min gode venninde Margrethe har jo også meldt sin ankomst, hun elsker loft og deltar med glede.

Karibien er forøvrig en flott opplevelse! Kongen og jeg storkoser oss, og apene er søte!
Desverre klarte ingrid å spy på den nye sommerkjolen min på flyet nedover. Da ble det litt søl, men men, slik er jo livet!

Med Vennlig Hilsen:
Dronning Sonja.