onsdag, september 03, 2008

Forfriskende dag:)

åååå det regner! Herlig! Jeg koser meg når jeg får være ute i regnet, hvis man har på seg nok og riktig klær vel og merke... God genser, vanntett jakke og støvler:) Støvler ja... Har aldri kommet så langt at jeg har kjøpt meg det jeg. Og vanntette sko har jeg heller ikke... Så i mårrest trosset jeg "kalde-og-våte-tær-faren" og knøt på meg joggeskoa... Ja... kom ikke langt før det surklet godt fra labbene. Men gjett hva jeg fant da jeg tilfeldigvis gikk innom Melhustorget... Støvler til halv pris på Cecilia!!! Å lykkelige meg! De stod der som bestilt! Kristins trut blir til et eneste glis, når hun finner ting til halv pris!! (...det rimet nesten)

Nå har jeg kjøpt flere farger i sytrådsamlinga mi. Så nå er det bare å hive seg rundt og sy. Har fått flere bestillinger på mobilbeskyttere, og det er jo så koseliiig!

Har trenet bekkenet i Buen Terapibasseng i dag. Deilig å røre på hoftene uten å ha vondt! Nå blir det bassengtrening to ganger i uka, så høsten ser da direkte lys ut den!

Godt å komme inn i en varm leilighet etter spaserturen fra bussen... Det høljet ned, og neste gang skal jeg huske å ta på meg hansker... Iskaldt å hoppe på krykker uten... Tror jeg skal finne opp noe som heter nesevarmer og... Laget meg en stor kopp kakao (enda en ting fra aktivitetsbanken) og satte meg godt til rette i sofakroken med Diana Kralls stemme i bakgrunnen:)Men nå er det middagstid:) Kokt torsk, gulerøtter, poteter og saus i dag faktisk! Ikke verst:D Husmorsrollen tar meg....

Å forresten, mens potetene kokes...
Har helt glemt å fortelle om lille pusen som så frekk og freidig kom hoppende inn soveromsvinduet vårt første natta vi lå her. Etter det har den vært en fast, og velkommen gjest hos oss, både natt og dag. Den har fått mange navn, bl.a Bjella (p.g.a. halsbånd m bjelle rundt halsen) Hellboy (p.g.a. at vi så filmen sammen med katten) og Gråpus (fordi den er grå kanskje?) Forrige natta våknet vi av et forferdelig rabalder... men trøtt som vi var tenkte vi at katta bare hadde bommet på vindusåpningen da han prøvde å hoppe inn... Vi sovnet ganske fort igjen begge to. Men om mårran husket vi på bråket igjen, og syntes det var litt rart... Og katten var ingen steds å se. Utpå dagen skulle jeg ut, og rett under vinduet vårt, der fant jeg pusens lille blåe halsbånd med bjelle på... Hvor resten av katten er, ja det er et mysterium...

4 kommentarer:

Peik sa...

jeg savner deg....

kristin sa...

PEIK!!! Det var en sjelden mann! Trodde du var forsvunnet for godt! Åh... savner deg og... Har du lyst på en mobilvarmer? Kan godt lage en!

Peik sa...

Å, nei du! Peik lar ALDRI sitt legeme forlate jordens overflate! Peik er en evig sjel, som aldri vil forlate deg;P
Peik vil være evig takknemlig for en mobil-varmer! det går jo mot kaldere tider nå, og moblien min er jo litt frossen av seg! *peik-klem*

Anna sa...

åh.. han vågade sig tillbaka efter torsten i alla fall.. katten.. men vart är han nu då..så konstigt..:S.. Fin fina gummi-stövlar du köpt.. jag har med snörning på mina! Röda med vita snören.. I love them..:)