onsdag, januar 21, 2009

drømmer


Ble så inspirert av Anna som går rundt å funderer på alle sine drømmer for tiden. Vi er litt like der, jeg og Anna. Vi har så mange planer og ideer oppi hodet. Når skal vi få realisert dem? Og hvordan? Jeg har jo allerede fått oppfylt det jeg har drømt om siden jeg var lita. En herlig, kjærlig og helt fantastisk mann og et nydelig lite krapyl kalt Eline:)
Men så har vi Håkontun. Mitt store prosjekt, som jeg virkelig håper det blir noe av etterhvert! Arbeids- og opplevelsessenter for mennesker med spesielle behov. En liten café ute på tunet. Stabburet med utsalg av forskjellig håndverk. Det lille kapellet for stillhet og fred. Det store uteområdet med lekeaparater av ymse slag. Sanserommene, verkstedene, hønsegården, urtehagen... Er det noen som har lest dette før?:D ...Men tenk om det ikke går? Hva om det aldri blir noe av? Jeg får vondt i sjelen når jeg tenker på det... Men som sakt må man bare begynne et sted. Begynne i det små. Og ta en ting av gangen. Jeg kommer stadig vekk opp med nye ideer til ting som kan lages i verkstedene. Prøver de ut, forenkler de, og finner ut hvordan de kan tilrettelegges på best mulig måte for brukerne. Det vil si at jeg har begynt på drømmen min allerede! Jeg har begynt i det små!
Åsså må jeg tenke på at jeg har hele livet forran meg. Kanskje jeg ikke får mitt lille kapell før jeg er pensjonist... Men man må kanskje spare noen drømmer til da og? Man skal LEVE hele livet vet du.

Nå våkner Eline:) Og jeg som skulle vaske gulv... ai,ai. Ha en fin dag a':)

2 kommentarer:

Anna Sofia sa...

ja visst är det sant.. och det slog mig idag när jag läste en annan blogg att ibland är vi för fega att drömma med.När jag var liten ville jag så gärna ha en saco-säck.. jag ritade hur jag ville nyår skulle se ut och så blev det med!Det är en liten sak, men man skulle göra en lista och verkligen inte vara för feg! Vill man bestiga världens högsta berg eller liknande så skriv det liksom! Låt drömmarna spira tills dom blommar, det är vi som ska vattna och se efter dom.
En dag ska jag med ta en kaffe på Håkontun! Kram!

Anonym sa...

hold på drømmen din kristin! jeg heier på håkontun!! syns det høres så bra ut altså. du har jo som du sier selv begynt i det små. så er det kanskje noen kontakter som skal dannes og erfaring som skal erverves på ulike områder. men en dag, har jeg tro på at håkontun finnes. og jeg tror det blir et bra sted! :)tora