torsdag, januar 08, 2009

Eline-nytt: Vil ikke sove...

Hvor ble det av det sovehjertet hun hadde arvet etter pappan sin da? Begynner å lure på om det bare var en bivirkning av gulsotten... I natt tror jeg det lengste vi sov sammenhengende var 50 min... Og da Eline endelig sovnet tungt i halv åtte-tiden i mårrest, fikk jeg hvile i 45 minutter før det banket på døren vår... Og der stod det en NextGenTel-kis som skulle fikse nettet vårt... klokken kvart på ni! Arrrrg!!! Men jeg skal ikke klage... Vi kan sove like godt midt på dagen og vi:) Eline er veldig glad i å sove på brystet vårt. Og mamman synes det er så koseliiiig! Så det blir nok ikke noe problem å fått tatt igjen søvnen:)

Begynner å se personligheten hennes nå. Eline er en "streng" baby. Hun har alltid sånne strenge-rynker i pannen. Spesielt når hun spiser. Virker som hun passer ordentlig godt på maten sin, og nåde den som vil ta den ifra henne! Ellers liker hun veldig godt å sove i sengen vår. Tett inntil. Hun sovner også i bæresjalet som var en god investering, og anbefales til vordende mødre og fedre! Hvis hun gråter er det bare å legge henne på stellebenken, eller på et teppe på badegulvet. Da blir hun nesten alltid rolig og ligger bare å stirrer på noe vi ikke skjønner hva er. Åsså tror jeg at hun er veldig klok. Hun ser iallefall veldig klok ut. Med de store øynene sine, og det litt strenge og alvorlige blikket sitt. Jeg tror hun blir sjef når hun blir stor! (Vi kaller henne allerede for Lille Frøken Adm.Dir.!)
Det siste som liksom har blitt litt "typisk Eline" er fisingen hennes:D Hun promper og fiser hele tida, og det er ikke akkurat noe yndig liten fjert. Det kommer sånne laaange, blaute og buldrende promp! Ha-Ha:D ikke særlig feminint! Men veldig komisk!

Oi, det tar lang tid for å få skrevet et innlegg altså! Men etter to bleieskift, frokost til eline, frokost til meg, litt byssing, to telefonsamtaler og det første SMIL fra Eline(!) er jeg vel klar til å få det publisert.

Bildene:
øverst: Se på kloke og alvorlige babyen vårres da!
midten: Jeg tenker, derfor ER jeg!
nederst: Blæææh!

5 kommentarer:

Marion Kristina Winsnes sa...

åh.. hehe ja hun er sikkert kjempeklok :D det ser sånn ut :)

ja, skal se hva jeg kan gjøre med bilde, takk for at du sendte det:)
Kan jo lage det i flere varrianter :)

Anonym sa...

Hei Kristin
så koselig å se Eline igjen. vi må ta en tur å se jenta snart.
Huff dumt at hun ikke sover.Hun er nydelig.Ser slekta i henne. Babyer som ikke er i "familien"er så rare!
Men ikke Eline.Hun har forandret seg slik siden sist vi så henne.
masse klemmer fra beste tante

Anne sa...

bare vent... det endrer seg det med sovinga. Leon var sånn i begynnelsen han også. Vi har nok begge fått barn som trenger mye nærkontakt. Kjempekoslig, men også litt slitsomt å alltid må ha de i fanget da. Tar evigheter å skrive innlegg og umulig å skrive spørsmålstegn... hehe

Forresten så var hun veldig lik deg på det midterste bildet synes jeg

Anna Sofia sa...

hihi* vilka bilder! underbart! Ja det är nog inte lätt.. hon verkar veta vad hon vill,lilla damen..:)

inger:) sa...

hun er jo bare helt utrolig nydeli!!!:)