torsdag, februar 12, 2009

mens hun sover...


Eline sover og jeg fikk laget et lite kort til Leons navnefest. Synes det ble ganske stilig egentlig:) Liker det helt rene og enkle! Trenger ikke masse krusseduller og blomsterborder nei! Vet ikke helt hvilken familie denne pippipen hører til? Forslag?

Nå har vi fastsatt bryllupsdato forresten! Den 15. mai i 2010 skjer det saker og ting i Melhus kirke! wiiiiii:D Driver å mekker på ei bryllupsside, så den kommer jeg nok til å reklamere mer for etterhvert:)

i dag er det plussgrader og vindstille, så trilleturen blir nok ekstra lang! Herlig!

ha en fin dag;)

5 kommentarer:

Anne sa...

oi så fint det var:) Gleder meg til navnefest nå. Og gleder meg til 15.mai 2010! Det blir en stooor dag på Melhus. Har begynt å sett etter hvor man selger findresser til ettåringer og har allerede funnet ut hva dere skal få. hehe her starte vi tidlig!

Ingrid- Carina sa...

Heia. Det var kjempe fint. Godt å være kreativ igjen når hun sover si :) Kos å se at dere har valgt en dato- det blir artig!! Men først blir det dåp, og det blir like kjekt det si ;) Kos deg videre

Anonym sa...

ååååååååherlig gleder oss til 15 mai 2010. Den nydelige fuglen du har tegna er nok en typisk hakkerutespett.Ja da må jeg få ordna skjorta mi til bunaden som er ødelagt. blir travelt fremover nå...
klem fra beste tante

Marianne sa...

Det va et veldig fint kort!! :) Eg e kje inne i fuglafamilien, så for meg e det nok umulig og sei! Men så masse spennanes som skjer framøve på Melhus. Dåp og bryllup og alt! Va i dåp te Maria for ei stund siden, hu konne kje brydd seg mindre. Sov gjennom heila opplegget! Men hu va så fine i kjolen sin!! :)

ska du på elevstevnet på toppen? eg komme meg ikkje opp! Flybillettane e kjempedyre, eg har ingen bil, og får heller ikkje fri fra praksis sånn at eg får tid te å ta buss eller nåke. :( trist! men sånn e livet!

Ha ein kjempefine dag! :) Gla i deg!

googler sa...

balagui098
jianada66
niriniya
kamainong
kenuodiya