torsdag, mai 28, 2009

Herlig helg!

M-m! Sol og bølgeskvulp! Grilling og frisk luft! Plenklipping og hagestell. Stooorfamilie, mafiaboss liten (Eline) og mafiaboss stor(Håkon), og enda flere av mine yndlingsmennesker!!! Me like!!!

Pi og Røder var også med. Fine små kattepuser som syntes epletrærne var topp å leke i! (Pusene er Silje og Synnes)

Vi satt på med Kristian ettersom bilen vår er kaputt, og kom fram til mommos lasagne og et gammelhus som duftet akkurat som det skal. Lørdag ble det svele-steking på verandaen, plenklipping, bading, duving på flytebrygga. Stian sondet terrenget oppi Henda-elva, og fant ut at der bare MÅTTE han tilbake med mark på kroken og fiske småørret. Herlig pinnekjøtt spiste vi på kvelden:) En perfekt dag!!! Og etter raking av plenen fikk jeg bare ennå mer lyst på hus med stor hage!!! Epletrær og ripsbusker... store fine blomsterbedd... åh! *lengte lengte*
Søndagens middagsmeny var grillmat og ovnsbakt laks! Guttene dro tilbake til Hendaelva og fisket over 30 småørret og var meget fornøyde da de kom hjem:)Tusen takk for ei fin helg tante Bodil, onkel Trond, Håkon, Kristian, Mommo, Stein Terje, Nid, Tim, Silje, Synne, Jørgen, Stian og Eline!!!

Nå er det fult kjør fram til søndag:) Da skal lillebror konfirmeres!!! HJÆLP, så fort tida går!

1 kommentar:

Marianne sa...

Hei Kristin!! :)
Det hørtes ut som ei drømmehelg!! :)

I dag e det ei uka te eg komme!! Wihii!!!!! :D

Lykke te fram mot konfirmasjonen på søndag! Tenk at han e blitt så stor da! Håpe dåkkår alle får ein flotte dag på søndag, og hils konfirmanten!!

Go helg!! :)