mandag, mai 04, 2009

nok ei begivenhetsrik helg:)


Med Else Lill på besøk er det aldri kjedelig! Den dama kommer med saftige kommentarer og komiske visdomsord (gjerne på nynorsk) støtt! Og så er hun så flink til å ta oppvasken:D

På fredag trillet vi ned til tante bodil og onkel trond for å se på "veteran-vogna" som vi skal bruke til Eline på 17. mai:) Oi... hvordan skal jeg forklare'n? Det er ei "eggeformet" dyp vogn, lyseblå, med en søt kalesj. Små hvite hjul og veldig, veldig kul! Bilder kommer så klart! Den er over 50 år(!) og pappa, + alle søsknene hans har ligget i den:) Nå skal vi pusse og lakke litt, så blir den god som ny! Å! Jeg gleder meg til å bruke'n!
Deilig grillmat ble inntatt på mamma og pappas veranda! mmm! Den eneste som ikke syntes noe om å spise ute var Eline, som ble meget fortvilet! Hun hadde jo aldri spist ute før, ble helt hysterisk og vrælte som en stukket gris! (ligner brandsæterslekta der, og ekstraonkelen sin... skal ikke prøve noe nytt nei!)

Bytur ble det og! Bedre lunsj på café, og nei, og nei, vi kan å kose oss:) Eline fikk seg brun cord-fløyelkjole av mamma'n og dongerikjole av Else Lill! Så nå blir hun en søt tøffing!Finale i 'det store korslaget' på kvelden, og ja, Team hanne vant:)

I går ble det en del rydding og vasking gitt! (selv om det var søndag...) Når svigermormoren kommer på overnatting må det jo se (og lukte) bra ut her! Sååå koselig med Turid og Svein på besøk asså! Nå er det på vei hjem til Stockholm, og jeg håper ikke det blir lenge til vi kommer oss dit!!!

5 kommentarer:

inger sa...

Så fine dere er:)
Og så stor jente Eline har blitt!
Må nok ta en tur snart ja:)

else lill sa...

Flink til å ta oppvasken...??? mja, skeptisk!! men snakket jeg så mye nynorsk nå da? tenkte igrunn ikke så mye over det nå!!! Huff og huff, håpar ikkje Ivar vart skuffa og snoten no;)
anyway.. igjen: TAKK for en kanonkoselig helg!! Det var så godt å være sammen igjen!

Og inger; JA! Eline har blitt veldig stor jente, og veeldig søt så klart!

- peace out, og takk for seg på denne siden;)

*mange klemmer til alle og enhver*

Anne sa...

haha gleder meg til å se den vogna:) Og du skal feire 17.mai på Melhus eller..?

Marianne sa...

Hu e så nydelige den jentå di Kristin!! :)

I går va det ein måned te eg komme!! :) Eg glede meg så utrolig masse!! Blir heilt fantastisk!!! :D

Veldig bra at du la inn linken te: det søte liv. Prøvde ut ei aen muffinsoppskrift på mandag, bananmuffins med sjokolade. Dei blei og veldig goe!! Men eg må prøva ut dei du hadde bakt ein dag og, såg jo heilt fantastiske ut!! :D

Ha ein kjempegoe dag!! Glede meg sånn te å se deg igjen!! :D

Anna med ny dator! sa...

ja oj vad eline växer, håller med inger. Ja det klart ni ska till stockholm, även fast det är såå långt undan från mig..:P.. men vem vet.. jag har ju bror min där..:) fin å se att ni haft det gott! Kram