torsdag, juni 11, 2009

Elinenytt VII + noe helt annet

Ting skjer i forrykende fart! Grøt er godt, og Eline begynner å gape straks vi rigger oss til for mating:) Og i dag snudde hun seg rundt fra rygg til mage for første gang!!!! *stolte mamma'n*

I morgen formiddag drar vi til Oslo. Vi skal feire tante Torilds 50årsdag. Etterpå reiser jeg og Eline videre til Mjøndalen og blir der i uka som kommer. Tenker det er noen der nede som gleder seg til å se igjen barnebarnet sitt:)

Marianne har vært her, og det har vært så koselig:) Vi har fått "hobbylert" (eller hva jeg skal kalle det), vært på bytur (brudekjoleprøving), innom 'Stoff og stil' (en himmelsk butikk fylt med alt innen søm og tekstil), sett film (Yesman og Bridewars) feiret Kristians 25årsdag (med Tapas og kubb), blant annet:) Takk for besøket og velkommen igjen!

Brudekjoleprøving ja:) JEG BLE SÅ FORNØØØØYD!!!! Mer vil jeg ikke si... Men jeg holder på å sprekke! Den er .... nei... Nei, det skal være en overraskelse. Så det så. ----mmmm---- om jeg klarer å holde meg.

Og så er det bryllupssiden. Den er ikke ferdig, og jeg kommer tilstadighet på nye ting som skal skrives der. Men det er bare å se på den og skrive en hilsen hvis dere har lyst:) Hadde vært koselig ja:)

1 kommentar:

Anne sa...

ååå så fin bryllupsside! Jeg gleder meg veldig til 15.mai 2010:)