fredag, juni 19, 2009

Elinenytt VIII: I rasende fart!

Og vips så har jenta mi fått to tenner nede i munnen sin, hun spiser grøt som bare det, ruller rundt, smiler masse, hopper og hyler bare værre! Hun underholder oss med noen merkelige grimaser hvor hun stikker truten fram samtidig som hun puster fort ut og inn gjennom nesa, og rynker på brynene. Hun er HERLIG å se på da altså! (da også. som alltid ellers...)
Alt dette og mere til skjedde på under to uker. Hvor ble det av baby-babyen? Eline har blitt et vakkert lite menneske full av liv og energi. Som hermer etter pappa'n når han gjør en grimase til henne, som sier klart og tydelig ifra hvis hun kjeder seg på krabbeteppet, og synes det er artig å lage skjærende jentehyl. Hun har klare meninger om hvilken grøt som er god, og hvilken som bare blir spyttet ut igjen, hun synes det er deilig å bli lest for, og å synge er topp! Le gjør hun når hun selv vil. Hun gransker oss nøye og vurderer oss fra hake til panne. Er munnen blid og øynene snille, får vi strålende smil av henne!
På onsdag ble tøtta vårres 1/2 år! Hvor ble tiden av???

Må også benytte anledningen med å skryte av hvor flink Eline var på bilturen oppover! Ikke et knyss fra Mjøndalen og til Venabygdsfjellet. Der fikk hun mat, og var for det meste våken resten av veien. Såååå tålmodig og fornøyd! Ikke noe pes å ta med henne på tur iallefall! Åh! Jenta mi! Er så stolt av henne!!!

1 kommentar:

Marianne sa...

hu e så skjønne!! :) To tenner faktisk, hu e kjappe!! :)Å, eg savne dåkkår sånt!!!!

Kanskje me kan ha ein lydmålekonkurranse mellom jentehylå te Eline og tantegullet mitt?