mandag, mars 02, 2009

Bordkortmekking, Bedehus og Barselgruppe

Så var det mandag igjen... Jeg vet ikke lenger om jeg synes tida går fort eller sakte... Føler vi har hatt Eline hos oss hele tida, men det er da ikke så lenge siden jeg stod her den 16. desember og irriterte meg over ustrøkne skjorter...

Eline var på sitt første kvinnemøte på Bedehuset i helgen:D Tidlig krøkes... Jeg hjalp til på kjøkkenet, laget gryterett og ris til 70 damer, mens Julie passet lillemor. Det var godt å få gjøre noe helt annet! Det er lenge siden nå! Kommer nok til å spørre Julie om barnepass igjen, for Eline kosa seg veldig hos henne:)

Jeg blir sånn smått om senn ferdig med bordkort og dekorering til barnedåp. Invitasjonene ble sendt ut i helgen:) Siden Eline er halvt "Mjøndalsk" skal fargene gå i hvitt og brunt (som er fargene på draktene til de Mjøndalske fotballspillere... som forøvrig har rykket opp til Adeccoligaen). Jeg tror det kommer til å bli fint:)


I dag har vi vært på vår første barselgruppe-samling. Vi var fire familier med kun jentebabyer som alle var født i desember. De var koselige folk alle sammen:) Eline ble veid og målt, og er nå 5685 g og 61 cm lang:) Noen gram lettere enn gjennomsnittet, og en smule lengre. Verdens vakreste! Nå sover hun etter en strabasiøs trilletur opp bakkene. (Iallefall for moren. Som er veldig sliten nå!).Ikke det beste føret å trille i nei! Ååå! Som jeg gleder meg til våren!!!

...Nå er det slutt på top model... Hva skal vi gjøre i kveld???

3 kommentarer:

Anne sa...

Leon var også litt lengre enn gjennomsnittet. Som barna våres strekker seg da. De blir vel lik mødrene sine ...som alltid var de høyeste i klassen på barneskolen.

Marianne sa...

det va heilt nydelige bordkort!! :) Så flinke du e Kristin! Som eg savne dei kreative helgene våras, når me invaderte stuå i herligheten og bare va kreative heila tiå!! Va SÅ gøy!!

Eline e så herlige! Du e heldige Kristin!! :)

Anna Panna sa...

väldigt fina bordsdekorationer..:).. och så kul att höra att ni har det mysigt på barnträffar och jag vet inte allt..:) hehe.. Ser fram emot att träffa dig om några veckor!*jag såg filmen "män som hatar kvinnor igår"-wow! den är väldigt väldigt hemsk, men ack så bra! Stor kram!