mandag, mars 16, 2009

overlegen

Som i arrogant. Jeg har tenkt på det en del i det siste, at jeg kan virke veldig overlegen. Ja, jeg VIL jo ikke framstå sånn, men det har en fæl tendens til å bli slik likevel.
For eksempel hvis jeg er i butikken og jeg ser en gammel bekjent: skal jeg da smile og nikke? Skal jeg si ”hei” i forbifarten, eller ”Åh HEEEI! Er det deg! Deeet var lenge siden!” Skal vi stoppe og framføre livshistorien vår? Skal han/hun få klem? Eller… skal jeg hilse på i det hele tatt? Kanskje den bekjente ikke kjenner meg igjen? Jeg var jo tross alt veldig beskjeden før? Tenk om den andre ikke vil hilse? Åh så pinlig det er om jeg smiler og sier hei, mens den andre bare går forbi. Og enda flauere om jeg stopper opp mens den andre snur seg i forbifarten og ser dumt på meg… Disse tankene svirrer oppi hodet mitt i ”gammel-bekjent-situasjoner”, og det sprer seg en panikk-aktig følelse fra magen og opp til hodet.
Det ender som oftest med at jeg håper den bekjente ikke har lagt merke til at jeg har lagt merke til ham/henne, og later som jeg blir travelt opptatt med å finne mobilen i veska. Eller jeg går bort til nærmeste utstillingsvindu som jeg liksom finner meget interessant. Eller jeg stirrer rett framfor meg og strener fort forbi den bekjente. Idiotisk ikke sant?

Det skader da ikke å si hei? Og det er ikke meg det er noe galt med om den andre ikke gjengjelder ”hei-et”? Neste gang skal jeg si hei. Så bare pass deg du bekjente!

Jeg beklager min overlegenhet! Jeg jobber med saken!

3 kommentarer:

Marion Kristina Winsnes sa...

Heeei :D nå skal ikke jeg legge ut hele livshistorien min, jeg bare ville si hei i forbifarten og si at jeg liker virkelig måten du skriver på..og du er ikke den eneste som håper at han/hun ikke skal legge merke til at du har lagt merke til vedkommende...
Kjenner igjen den gitt! :)
går bra med deg?
klem fra Marion

Marianne sa...

Å, eg e SÅ enige Kristin!! Nåken gånger kan sånne situasjonar verr skikkelig vanskelige! Men vett du ka eg har tenkt på, nåken gånger kan det verr lika lurt å bare sei hei, sko vedkommande se dumt på deg, så e det serriøst hans eller hennas problem! Ikkje ditt!! Kan verkeligt nåken i denna verden syns det e teit å få et hei av Kristin? Eller kanskje hei og klem? Eg seie som Ole Brum, ja takk begge deler!! :) Ha ein fine dag!!

Marion Kristina Winsnes sa...

hehe, klem tilbake! :)
joda, gd går vel greit nok, har prøve eksamen i disse tider, så er sliten i dag, for satt på skolen til borti halv 10 ikveld..opg. skal være ferdig innen kl.3 imorgen,men siden jeg ble ferdig ikveld,så har jeg fri både imorgen og fredag,yay!
ca 13 timer på skolen, jippi..
jeg var ikke på lerkendal,hadde lyst,men så mye å gjøre, så såg den på tv, men det var en herlig kamp :D:D skjønner på sett å vis at han var sur, rosenborg rundspilte jo VIF :D haha..