mandag, desember 28, 2009

Elinenytt: Elines rom

Eline er så snedig; I dag laget jeg meg scones til lunsj, mens jeg smurte på ei brødskive til eline. Hun var så sulten og sutrete og greide ikke vente til sconesene var ferdige. De ble ferdige mens eline spiste, og jeg gikk og smurte meg ei skive, men da jeg kom tilbake og Eline fikk se at jeg hadde nybakt i hånda ble hun rasende! Hun grep de siste bitene brødskive i de små nevene sine og kastet dem på gulvet med all den kraft hun hadde og hyla så tårene spratt! Hun skulle altså ikke sitte der å spise tørr brødskive mens mamman kosa seg med scones! Det virker som hun ble direkte fornærmet over at jeg prøvde å lure henne med brødskive. Og hun småfurtet hele tiden mens hun spiste grådig av mammas lunsj. Hun har matvettet i orden min lille skrutt!

I går satt hun på gulvet med lekemobilen sin mot øret ... eller mer mot nakken kanskje, og sa 'heia, heia, heia' :)

Hun er fremdeles ikke i toppform, men nå håper jeg det ikke tar lang til før hun er frisk! I stad sovnet hun på ryggen min i bæresjalet stakkars lita.

Her er Elines rom, snart ferdig. Mangler fremdeles knottene til kommoden + noen knagger på veggene. Skal henge opp de røde skøytene hun fikk til jul og så synes jeg hennes første julekjole str 50 må få en egen knakk:)Stian har lagd speil til Eline:) Nå blir det banket på, smakt på og snakket til, og etter hvert kanskje hun kan stå å danse forran det?

5 kommentarer:

Anna Sofia sa...

åh så fint det har blivit! och så gott att se henne med "Kanin" :D
Stor kram så här i romjulsdagar

inger sa...

Kjempestilig rom!!!

kristin sa...

tusen takk:) God klem tilbake til dere begge:) Ja, her kom både kanin fra sverige, og kule buksa fra inger (så vidt) med på bildene:)

Anna Sofia sa...

yes, lite digital art av ett photo på mig själv..hehe.. ja se fram emot den, den e så vacker!

Anna Sofia sa...

oj vad du minns, det hade jag inte kommit ihåg själv om du inte sagt något.. dagen men lätt glömmer sen när man har bröllopsdag..:P

Nej jag hade inga mini-marshmallows heller.. jag hackade ner stora.. men nam va gott det är och fort går det att göra med! ca 40 min med fix och kylning bara!

Jagg gott nytt års kram, även fast det säkert kommer sms ja..:)

Kram