mandag, februar 22, 2010

Tung-lett-lett

Siden både Stians pensko og mine brudesko er i hus, er det vel på tide å begynne å øve på brudevalsen... Å flytte beina tung-lett-lett i bare sokkelesten er greit nok det, men med fire cm hæl a' gitt.... (4 cm er vel ingenting for mange, men nå må dere huske på at jeg blir godt over 1.80 og med høyhælte sko, og føler meg som et lite berg når jeg kommer vaklende på stilettene. Derfor har jeg unngått det så langt det går, og har dermed så godt som null øvelse). Så; hvordan bevege seg grasiøst og elegant over dansegulvet med høyhælte sko, og en kavaker med litt for lite rytme i kroppen? Vi trenger HJELP! Lynkurs på nettet funket ikke. Se bare på disse 'enkle' tegningene av fotarbeidet...

Ellers har jeg laget krukker til tyttebærsyltetøy og kreglinggelé nå. Eller, har ikke laget krukkene da, men etikettene. Jeg brukte elines baby-middagsglass, og laget etiketter med den samme pappen som bordkortene ble laget i. Har ikke skrevet på navnene på bordkortene enda, og heller ikke syltetøy-etikettene. Vet ikke hvilken farge jeg skal bruke enda... Men ca sånn blir de seende ut.

Etterpå skal jeg ringe Skjetlein vgs og høre om de vil lage brudebuketten. Det hadde vært supert da, siden de tar halv pris for oppdraget:)

Å, nå holdt jeg på å glemme bryllupskaka!!! Hanne laget en prøvesmak til stians feiring på fredag. Den er D-E-I-L-I-G! Vet ikke hvor mye jeg skal røpe, men jeg sier bare sjokolade, jordbær + Hannes talenter som konditor = PERFECT, DELICIOUS, M-M-M!!

I morgen er min kjære forlovede 30 år!!!! wiiiihiiii:D

2 kommentarer:

Grete sa...

Et tips jeg hørte en gang når det gjelder å gå med høye hæler, er at en skal stole på hælene, altså våge å tråkke ordentlig ned med dem. Hvis du skjønner hva jeg mener ;)

kristin sa...

Ahaaa! Takk for tipset;) Da skal jeg prøve det i mårra. Må jo 'gå de inn' :)

Traff mannen din oppi Vassfjellet i dag:)