onsdag, april 14, 2010

Jobben min

På dementavdelinga... Jeg elsker den! Brukerne gir meg så utrolig mye! Jeg elsker å være til for andre! Å hjelpe, og å vise omsorg. Jeg digger å ta en 'svingom' med en av brukerne til 'Tango for to'. Det får alle til å smile og le! Å sette meg ned med en bruker og finne en interessant artikkel i avisen, diskutere, assosoere og minnes. Da innser jeg hvor mye lærdom og visdom brukeren har innabords. Å stemme i en salme og se at alle synger med, med den stemmen de har og faktisk kan teksene på rams! Det å gi bort en god klem eller et fast håndtrykk idet jeg sier 'god natt' og 'takk for i dag' og får en like god klem tilbake! ÅH! Det er en helt fantastisk følelse å kunne bidra til at slutten på livet kan være en god tid!
 ...Så Gud; Hvorfor, HVORFOR smerter det sånn i bekkenet etter en vakt på jobb??? Hvorfor stråler det ned helt til kneet om murrer oppi korsryggen og verker i hofta nå? Det lurer jeg på. Kan jeg ikke få gjøre jobben min som jeg er så glad i, uten å bli helt funksjonshemmet utpå kvelden?

2 kommentarer:

Helén sa...

du jobber med de vakreste gamlisæne på jord du Kristin:) jeg ble så varm i hjertet og rørt da vi var der i utdrikningslaget ditt:) de er de skjønneste i verden, og du er så god og viser så mye omsorg for dem:) håper du blir kvitt smertene i kroppen din, så du kan ha favorittjobben din <3 <3 de trenger en som deg <3
stor klem fra Helén

kristin sa...

tusen takk snuppa:) Ja, er de ikke skjønne?! hi-hi:)