torsdag, mai 27, 2010

Det klør!

Nå må jeg snart finne meg et nytt prosjekt! Jeg har hatt hendene fulle, og hodet fult av bryllupsplanlegging i så mange måneder, og nå kjenner jeg at det klør ordentlig i fingrene etter ett nytt tidsfordriv! Dessuten vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med denne bloggen her... Nå er jeg tilbake til slik som den var... mindre rotete, men like kjedelig.
Jeg har forresten en idé om hva jeg kan fylle kveldene famover med. Vi fikk jo så utrolig mye fint til bryllupet, og nå trenger vi mere skapplass... Så jeg trenger en gammel seksjon/vitrineskap e.l som jeg kan pusse opp! Det hadde vært en fin aktivitet utover sommeren!

Eline mi er fortsatt tufs stakkar. Så det blir innedag på oss i dag og. Vi har allerede hatt en liten sekvens med maling og pensel, men Eline var absolutt ikke interessert! Vel, mammaen gir ikke opp så lett! Gleder meg til jeg skal kjøpe hennes første lærret, og et lite staffeli!

Bildet er fra en dag i forrige uke hvor vi fikk kjenne at sommeren ikke hadde glemt oss helt! Eline syntes det var herlig og befriende å løpe rundt i bare bleien en liten stund! Verdens beste mormor, Eline og 'tante' Kira kosa seg på verandaen!

1 kommentar:

Anna Sofia sa...

du pratade om design... denna sida är min ständiga stöttepelare när jag lessnar på designen.. (ganska ofta!)... :)
http://btemplates.com/