tirsdag, mai 11, 2010

mange ting på en gang

Jo, måtte skvise inn et innelgg i dag og:D Og denne dagen har vært noe for seg selv! Det startet med en fryktelig fæl tannpine i går som forverret seg utover natten, og da jeg våknet i morges var det ingen ting annet å gjøre enn å bestille en hastetime til tannlege. Og i halvt paracet-neddopet tilstand klarte jeg å slette et tresiders skriv jeg skal ha til lørdag... Så jeg måtte skrive alt på nytt... Stian måtte ta seg fri midt på dagen for å passe Eline, og jeg fikk boret tre hull som var så dype at nerven var synlig... Hååååper jeg slipper å rotfylle neste gang jeg er der! Det ble dyrt nok som det ble! Lammet i halve ansiktet fikk jeg telefonen om at kokken ikke kan komme på lørdag! wææææææææææ! Nja, jeg så iallefall skrekkslagen ut i venstre del av fjeset... Høyredelen hang som om jeg var på gråten, og begge halvdelene gjenspeilte følelsene inni meg akkurat da. Og på toppen av dette må jo VG true med en ny askesky over norge til helgen... Nei! Vil ikke ha!

Forresten; Er det noe vits i å sjekke langtidsvarselet (må tilstå at jeg gjør det veldig ofte i disse dager) egentlig? De melder jo forskjellig for hver gang jeg er der inne, for ikke å snakke om at yr.no, storm.no og pent.no aldri melder det samme været... Så hm... vi får vente og se.

Men tilbake til dagen i dag. Utover kvelden fikk jeg bekreftet at det finnes så utrolig mange snille, hjelpsomme og gode mennesker der ute! Hanne har skaffet flere servitører til middag på null komma niks, og hvem andre en selveste Kåre kokk, buens Masterchef, fikk byttet brannvakta si for å hjelpe oss ut av klemma! Jeg er så LYKKELIIIIG! Tusen takk snille mennesker!!!

I morgen blir det nok en travel dag:) Vi skal hente blomstene til bordpynten i mårra tidlig. Jeg og Eline blir igjen i byen for å gjøre de siste innkjøp, og til sist hente bryllupsklærne. Vi må handle inn matvarer for hele helgen og kopiere ut et lass med kirkeprogram, innhold i sangheftene osv. Og vi skal hente kusine Andrea som skal passe på Eline på torsdag og fredag! Heldige oss som har gode Andrea! Da får jeg vasket huset i fred, uten en bitteliten Eline som skal bade i vaskebøtta:D Forresten Andrea; i mårra kveld skal vi kose oss med godteri (sier jeg som har boret hull i dag...) rulle servietter og lage bordkort:D

Noen herlige hektiske dager venter, og jeg gruegleder meg og er gladspent til lørdag!

Tilslutt et bilde av godpia mi som vil spise grøten sin selv!

1 kommentar:

Anna Sofia sa...

åh vilken dag.. man kan ju undra sånna dagar om det verkligen kommer att reda ut sig, men det kommer det att göra. Allt kommer att bli perfekt! :)

Vi kör hem till mamma idag och ska ev titta in hos pappa en sväng med som hade en hjärtinfarkt för några dagar sedan.. :(...
Ska bli skönt att komma hem..
Sen åker vi norröver från där på fredag...

Duktig stor Eline som i alla fall fått 90% av gröten in i munnen!
Jag älskar hennes hår alltså! Sötpia!