lørdag, september 11, 2010

Lørdag

Det har vært en hektisk med god dag! Egentlig skulle vi til Jøldalshytta i dag, men ryggen min ville ikke henge med. Så det ble loppemarked x 2 fra morgenen av. Her er noen av dagens funn:

Vi fikk koselig formiddagsbesøk av 'lokalkjendisene' (de hadde en sak på forsida av Trønderbladet i dag!), og vaffeljernet gjorde sin nytte:) I kveld startet et nytt semester med [muv], det gjorde godt med litt påfyll. Iallefall for kællen. Jeg fikk ikke vike fra Elines side som var på mini[muv] og endte dermed opp med å synge 'det begynner her i toppen, her i toppen osv', og bygge lego.

I kveld har vi tre kost oss med taco og sett 'skal vi danse'! Skikkelig kjernefamilie-lørdagsaktivtet må jeg si! Egentlig veldig koselig og! Eline har alltid lagt seg før lørdagskosen. Nå vil hun være med! Store jenta vårres! Noen ganger blir jeg bare helt overveldet over hvor fort hun utvikler seg. Både fysisk, motorisk og intelktuelt. Noen ganger tar jeg meg selv i å boble over i vill glede i det jeg tenker,' hun er min! Dette er min datter! Den vakreste jenta i hele verden! Jeg kan ikke tro det!' Men det er helt sant! Jeg er så heldig!!!

God helg!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.
Koselige bilder av mor og datter :)
Tante Torild.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Ane sa...

Hei.
Jeg blir så glad av å lese det du skriver, Kristin :)
Det får meg til å tenke på hvor fint det er å leve!

FrK H sa...

Kristin!! :) Du e kjempeheldig! :) Dåkkår e så herlige!! Savne savne!!

Ps: Etter jul flytte eg te Bergen. Det e VELDIG billige flybillettar fra Trondheim te Bergen (og andre veien seff).