søndag, mai 10, 2009

Elinenytt V


Hun lo!!! En trillende, helt fantastisk fin latter:D Det skjedde da jeg og Eline lå på krabbeteppet og sang. Jeg bøyde meg fram og lagde en rar lyd på slutten av "om jeg er liten eller stor", og Eline satte i å le:) Om det var den rare lyden eller mammans generelt dårlige sangstemme vites ikke... Stian hadde akkurat dratt til Verdal for å se VIF i første cup-kamp, så han fikk det ikke med seg. Men du, og du, vi skal spille klovn, synge og lage rare lyder i dag! For latteren til Eline vil jeg høre igjen!!!
Ellers vokser hun i kanonfart! Hun har kan bruke str 74 allerede!!! Det er 6-9 mnd det! Hun er fremdeles mye lengere enn gjennomsnittet, mens vekta ligger sånn ca på gjennomsnitt. Hun ruller fortsatt fra side til side, men helt rund er litt vanskelig enda. Hun er for tung i rumpa! (det har hun arvet etter sin mor...)

(bildet svarer ikke helt med innholdet i innlegget kanskje... men Eline har alltid vært ganske alvorlig. Hun smiler så klart masse, men de øynene! åh! De er så pene og kloke og alvorlige. og litt strenge iblant:) Men nå kan altså strenge-søte babyen vårres og le!!!)

Ønsker alle en god søndag:)

2 kommentarer:

Anna Sofia sa...

så underbart att höra kristin, gläder mig till att höra det någon gång..:) Stor kram!

Else Lill sa...

ÅÅÅhhhh.... Eine er så SØØØT!!
Jeg savner dere!!!!