mandag, mai 03, 2010

Hvem blir nr 4000?

Det er så gøy og se at bloggen min blir lest! Det går litt sånn opp og ned med skrivinga, og ofte, ja, kanskje for det meste blir innholdet i innleggene ganske ubetydelige og overfladiske. Hvis en ser det i perspektiv. ...Men jeg er desverre ingen samfunnsdebatant. Selv om jeg gjerne skulle ønske jeg hadde mer innsikt i det som skjer rundt meg. I mitt land--> politisk og kulturelt, og utenriks--> konflikter og kultur/religionsmangfold f.eks. Går det an og oppøve en slik interesse? Det er ikke det at jeg ikke bryr meg, for all del, men på nyhetene blir man overøst med med katastrofer, tragedier, sørgeligheter og krangler, så jeg får litt nok.

Så Lille fam Solem handler om hverdagen---> gleder, irritasjonsmomenter, drømmer, utvikling, gode venner og familie og en mamma, en pappa og en liten Eline.

Lurer på hvem som blir nr 4000 til å lese bloggen min... Du kan godt legge igjen en kommentar:) Telleren finner dere lenger ned på siden.

Lille søte Elinejenta mi hjelper mammaen sin med alt mulig for tiden! I dag vannet hun planter... eller, vinduskarmer.

5 kommentarer:

Kristin Kreativius sa...

...og nr 4000 ble meg selv... søren og. Men nr 4001, 4002, 4003 osv må gjerne, gjerne sette igjen et spor etter seg:)

Anonym sa...

Alltid artig å lese bloggen din. Eline er ei nyyyydelig jente. Artig å se hun hjelper mamman sin. Gleder meg til bryllupet.
Klem fra tante Torild.

Anna Sofia sa...

ja fogarna, dom är du god vän med.. eller inte vän med menar jag.. foglossning.. bekkenbottenskarver... (gissar hejvillt på vad det norksa ordet kan vara..haha!)
Du vet sånt man hår när beckenet vidgar sig.. inte vidare skönt.. men jag tror att det är för att vi sitter så mycket i skolan..
va stor hon blivit lilla eline.. ingen bäbis längre det inte!
Kram

Kristin Kreativius sa...

Ja, nå skal hun stå å skylle kopper og kar når vi vasker opp, tørke bordet etter at hun har spist, og gjerne gre håret til mammaen sin etter at un har dusja:) Når kommer du nordover da tante torild?

AhA. Bekkenløsning! Uff, uff, uff! Ikke bra! Ligg strakt ut så mye du kan!

<3 GLEDER meg til å se dere tante torild og anna, babymage og Erik!

Anonym sa...

Jeg kommer på torsd.13. om kvelden.

tante Torild.