fredag, juli 03, 2009

Ny vogn:)

Tenkte egentlig jeg skulle se en film jeg nå... Men jeg BØR vel oppdatere blogg FØRST. hi-hi:D Eline har fått seg ny vogn siden sist. Vi var så heldige og fant en pent brukt Teutonia Mistral på finn, og ilte til Trondheim og kjøpte den sporenstreks. Eline har funnet seg godt til rette oppi vogna si allerede, og koser seg når hun kan sitte og skue utover Melhus' åkerlandskap. Her om dagen sovnet hun og, utmattet av sommervarmen var det deilig å sløve i skyggen:)


Nå er det Max Manus som står for tur:) Fikk aldri sett den på kino jeg... Da var Eline bitteliten og avhengig av pupp hver 2. time døgnet rundt... Det var tider det... virker som en evighet siden!!!

2 kommentarer:

Anna Sofia Tordsson sa...

aw så söt.. sover som en stock i vagnen sin..:)

Anonym sa...

ÅÅÅÅ nå er vi veldig fornøyd med at det har blitt nyheter på bloggen din. Så herlig hun er vår lille Eline. Vi savner dere. Vi har ikke sett henne skikkelig på 3 uker. Ja, nå kan vi sove godt å slappe av til vi får neste blogg. Har blitt helt avhengig vet du. Ikke la det gå LENGE til neste gang. Vi skjekker når vi er på andre siden av jordkloden også vi.klem fra Bestetante og Besteonkel