fredag, mars 19, 2010

nok et 'trenger-ikke-å-leses-innlegg'

Beklager det forrige innlegget, og kan beklage for dette samtidig. Blir det ikke bra snart da??? Fatter ikke hva det er, men humøret ser ut til å bli liggende på bunn enda en stund... For noen uker siden søkte jeg en jobb i byen. Fikk brev om at aktuelle søkere ville bli innkalt til intervju denne uka... Hvorfor er ikke jeg en aktuell søker??? Er det den halvgåtte formingslærer-utdanningen min, eller er det hvordan jeg skriver søknaden generelt som gjør meg uaktuell? ...Jeg blir bare så skuffa. Vil liksom være bra nok.
Bekkenet har en tendens til å slå seg vrang etter en lang dag. Og nakke, skuldre og rygg har hengt seg på. Og med nakkeproblemer kommer hodepinen. Aaaawgggrrr!
Nei, jeg beklager virkelig, virkelig!!! Dette er jo ikke interessant for noen å lese... Det som plager meg mest er at jeg egentlig ikke har grunn til å føle meg så elendig... Og at mine sukk og 'problemer' er som små fjert i kosmos.

Jeg lover, dette blir det siste syte-innlegget. Det er snart påske, jeg har gode, gode venner, en deilig famile, eline og stian, det skjer fantastiske ting i mine venners liv som jeg gleder meg over, og det skjer gode ting her hjemme! Eline har endelig lært seg å gå, og hun er så stolt! Det er snart møhippa for meg har jeg hørt, og straks er det bryllup! Kom vår, med godt humør til meg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Krisin..Veldig artig å være inne på siden din å se hvor krativ og flink du er. Nydelig lita datter har du fått,har grunn til å være stolt av henne. Du lurer sikkert på hvem jeg er.
Ekstra artig er det å se igjen bilder av Stian og at han har fått en slik fin liten famile.
Jeg kusine med Marlen og ungene mine og Stian er tremeninger..
Jeg har to tenårings jenter og ei lita attpåklatt jente på 2 1/2 år...
Ser ut som du er veldig flink med både mann og barn....
Hils så mye til Stian fra meg.
Mange klemmer fra Mette Solem Christensen.

kristin sa...

Tusen takk for komentar og varmende komplementer! Det er ikke mye som skal til før jeg klarer å se litt lysere på ting:)

Så fint at du leser bloggen min! Nå lover jeg at det blir et innlegg fylt av glede, håp og vår neste gang! Har nemlig så mye å være takknemlig for!

La deg til som venn på fb jeg:)

Kanskje vi sees neste gang vi skal sørover?

gode klemmer tilbake:)