mandag, februar 07, 2011

100 dager

Jo, det er sant; nå er det bare 100 dager igjen til termin. Venter på at panikken skal ta meg. Vogna er jo ikke i hus enda, og ei heller ny seng til Eline. Ellers... har vel det meste som trengs kanskje? Babygym hadde vært kjekt etterhvert. Ny stellematte, soveskinn, noe mere klær og nye kluter.
Men ikke minst, når skal det gå opp for meg at jeg skal bli 2barnsmamma??? Jeg har jo ikke vent meg til tanken på at jeg er mamma til et barn en gang!

Lillegutt vokser fremdeles han, og nå er han ca 900 g og 31 cm! Han har peroider hvor han er veldig aktiv, og så har han lange perioder hvor han bare sløver... Og da blir mammaen selvfølgelig en smule hysterisk. Så hvert spark jeg får, tar jeg takknemlig imot!

Nå har jeg endelig fått begynt med vanngym! Det er helt fantastisk å kunne røre på seg igjen, uten å være redd for å belaste bekkenet. Hver fredag fram til fødsel skal jeg 'plaske i vannet' som stian sier. Mja... jeg ser vel ikke superintelligent ut med flytepølle mellom bena, vuggende fra side til side og med veivende armer... Ho-ho-ho:D

Ønsker dere en god mandag!

6 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

herlig mage, Kristin:) Du forstår da fort at du er 2- barnsmor, sjø:) bare vent til hverdagen kommer;) Gikk fort opp for meg jaffal:) Du får kose deg og lade batteriene som best du kan den tida som er igjen av svangerskapet:) dette blir herlig:)

Klem fra Trine:)

Ceropegia sa...

Heia.

Diameteren på øredobbene er 1,5 cm

Du får kose deg videre i svangerskapet! Og husk og lade så godt du kan nå :) Mange sier det er stor overgang fra en til to....ikke vet jeg for jeg fikk to samtidig...;) Men det er i alle fall dobbel lykke og vel så det!! :)

skjerstad sa...

Herlige magen til Kristin :) Høres deilig ut å "Plaske" . sikkert bra trim det ;) Jeg hadde besøk av min søster i helga, hun har termin 12 april. Hun har en gutt og venter en jente ;) Jeg kjente babyen sparke , å så gøy ! 1oo dager går swosh , fort ;)

Klæmma fra Janne :)

Merete sa...

Herlig mage, Kristin!! Tenk, plutselig er lillebror klar for å hilse på dere:) Tusen takk for koselig besøk på lørdag, Hannah Othilie prater fortsatt om at hun og Eline kastet leker ned trappa:) Håper dere koste dere på kino!!

Ingrid- Carina Søderlind sa...

Wiii* Tenk at det kun er så "kort" tid igjen. Hvor blir tiden av? Kos deg videre med kreaive syssler. Masse klemmer

Helene sa...

Fiiiin mage!!:))))