onsdag, februar 16, 2011

barna våre:)

Et lite livstegn på en onsdag:) Jeg ser at det forrige innlegget startet en smule dramatisk... Det var jo ikke meningen å skremme dere. Men jeg hadde ingen god følelse da vi kjørte innover mot byen og st. Olav. Ei heller da vi ventet og ventet og ventet for å komme inn til ultralyd. 

Men å få se han røre på seg, høre de ordene man så gjerne ville høre; Han ser frisk og fin ut! Det var bare helt fantastisk! Jeg skal til kontroll med tettere mellomrom framover. Det er så godt å bli tatt på alvor av jordmor og leger! Selv følte jeg meg som en overhysterisk og hormonell furie...
I dag fikk vi pakke i posten av Elines farfar og bestemor! Stians bursdag nærmer seg, og det lå et par konvolutter der til han, men også pakker til Eline og lillebror:) Det er så rart og åpne opp og se de bittesmå klærne! Skal de liksom passe en baby? Og ikke minst, VÅR baby!?? 

Eline har begynt å si 'SUPERT!' når det er noe hun er fornøyd med:) Hun er så søt! Og når hun vil opp på mammas hofte, begynner hun å sutre og mase: 'ooopp! oooooopp! oooooooopp!' før det blir stille en liten stund hvor hun tenker seg om, så legger hun hodet på skakke, setter dådyrøyne på meg og sier: 'Mamma, kanj æ få kom opp?' Hvem kan motstå frøkna da????
Rattkjelke er kjempeartig! Eller 'oi! kjæmpegøy!' som hun har begynt å si!


Tusen takk for gode ord og varme tanker ifra dere! Blir så glad skal dere vite!

4 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

hu e kjempesøt, Kristin:)
Synes jeg ser henne når hun spør pent om å få komme opp:)
Men du, dere må da lære henne trøndersk, kjempegøy? ja, ja , det går vel over....Takk for stofffer til Putegeriljaens medlemmer:) Du er hypersnill altså:)

Klemmer in bøts and spans fra Trine:)

skjerstad sa...

Nei hvem kan motstå disse dådyrønene :) Hun er jo så nuskat ! Tusen takk for alle de flotte broderitipsene Kristin : Slabbedask og Superwoman tror jeg blir en slager !!

Kos deg i dag :)
Klemmer fra Janne

HjerteFruen sa...

Så bra at alt er bra:)) Jeg hadde ikke kjent noe så jeg var ganske nervøs på UL men alt var fint :))
Så nå er det bare å glede seg! Søt lita jente du har:))))
Jeg er så dårlig på farger:(Så tror det blir egghvit på det meste og slår til med masse spennende interiør i farger :))
Klemmer

tante Hanne sa...

Fiiiiiiine jenta! Yndlingsjenta mi :)