lørdag, februar 12, 2011

Lillebror oppdatering

I går kjørte vi i hui og hast til St.Olav for en ekstra ultralyd-kontroll. Var hos jordmor her nede og hun fant ut at knøttet ikke hadde vokst noe særlig den siste måneden. Han har heller ikke vært særlig aktiv, så han hadde virkelig begynt å bekymre mammaen sin. Det var ikke noe hyggelig å få beskjed om at lillebror var så liten, men heldigvis hørte vi en sterk og fin hjertelyd hos jordmora. På st.Olav fikk vi en grundig UL, og de målte også hjertelyden der +++. Han så frisk og fin ut! Heldigvis! At han ikke hadde vokst den siste måneden kunne komme av flere årsaker, og jeg tror nesten at min sinnstilstand den siste tida kan ha innvirket på lillegutt. Vi har virkelig hatt noen fighter med NAV og arbeidsgiverne våre i det siste. Mye bekymring ang lønn, sykepenger, foreldrepenger og dagpenger... et nav-kontor som nesten ordrett beskylder meg for å lyve om uførhetsgraden min... Det har ikke vært lett. Og nå er jeg redd for at alt dette har påvirket lillebror. Kanskje han ikke har hatt det så godt i magen i det siste... Stakkars liten! Håper alt dette styret snart er over, og at vi kan begynne å kose oss, glede oss og slippe alle bekymringene! De siste månedene i mammas mage må bli god for lillebror!
profilbilde fra i går. Han har fått oppstoppernesen til mammaen sin. Mens munnen likner mest pa pappans:)

Vi fikk også bekreftet nok en gang at det er en gutt her inne:) Så nå er det ikke tvil lenger:) Både mamma og søstra mi har handlet noe småtterier; Heldige lillebror!

Så må jeg takke for alle herlige navneforslag vi har fått! Blir helt overveldet! Trodde jeg var ganske sær, som syntes navn og navnemote var så spennende og interessant, men det er visst flere som har meninger om navn! Flere av navnene som dere har foreslått har vi tenkt på; Erlend f. eks. Det var mitt sterke ønske, men vi har en Erlend i nær slekt fra før... Søren og. Ellers har jeg sans for de gamle navna. De oldeforeldrenavnene som ennå ikke har 'kommet inn på lista'. Peder hadde jeg veldig lyst på en stund, men ble nedstemt. Et annet navn vi har tenkt på er Heine. Og jeg bare eeelsker navnet Elliot! Men det er visst bare jeg som gjør det, og jeg ble kjapt nedstemt der og... Men, nå tror jeg altså vi har landet! Og det kommer til å klinge fint til Eline.

Det er jo fortsatt mulig å gi oss forslag! Kan hende vi bare faller pladask for at av deres forslag, eller kanskje det er noen som gjetter navnet vi har i tankene:) Trykk her for å komme til navneforslagsboksen:)

Det er solbrillevær i dag! Det blir aketur og kakao i snøen! Hjemmelaget pizza til Barnas supershow, og kanskje litt Haba Haba og melodi grand prix utpå kvelden:)

11 kommentarer:

skjerstad sa...

Godt å se at alt står bra til med lillegutt :) Fint bilde da Kristin .Blir spennende å se hva navnet blir . Jeg også heier på Haba haba , en skikkelig glad låt !!

Ha en fin Lørdag videre :)
klem fra Janne

gult hus i svingen sa...

så bra Lillebror har det bra i magen på tross av alle vansker dere har hatt i det siste:) Klart barnet blir påvirket av hvordan mor har det:) Det blir da bra, sjø Kristin:)
Så dere har bestemt dere for navn nå, da blir det et navn på E, tror jeg:) Elias eller Eskil, tror vel mest på Eskil:)

Fine klær til litjbanet da:)
Kos dokker i kveld:) Grand Prix er ikke så viktig for meg:)

Varm klem fra Trine:)

malu sa...

Det var fint at det sto bra til i magen:o)
Ikke la de treige byråkratene
på NAV gå inn på deg:o(
De har ikke evnen til
å tenke utenom reglene.
For noen skjønne klær du har funnet.
Ser for meg en kjempe tøffing i de sele-olabuksene:o)

Ha en kjempe fin helg og morsdag!
Klem:o)

HjerteFruen sa...

Denne grønne buksa har jeg også:) Moro md en lillebror:)
Ha en riktig fin lørdags prix kveld
Klemmer

BENTE sa...

Blir kjempegodt med større plass, og stua og kjøkkenet kommer til å bli både mye større og mer åpen. Tror det blir bra:)

Bra dere fikk komme på ultralydkontroll for å sjekke hvordan det stod til med den lille, og får håpe han vokser og trives den siste tida:) Trasig når dere må gå å bekymre dere:/ Får håpe alt order seg:)

Ha ei fin helg videre! klæm

Elisabeth, innerst i veien sa...

Uffda, høres slitosmt ut å kjempe mot NAV, de skal jo HJELPE en..
Ha en fin morsdag.

Helene sa...

Ååå, så godt å høre at alt er bra med babyen i magen! Fikk skikkelig klump i halsen av den første setningen din... men så bra at alt så bra ut nå :o) Håper du klarer å slappe av og kose deg de siste ukene (det er lett å si, ikke så lett å gjennomføre....). Klem :)

Merete sa...

Så godt å høre at alt er bra med lillebror!! Håper han får GODE dager der inne til han er klar for å hilse på verden:)

Linn sa...

off, så kjedeleg at dykk må styre med slikt.
MEN veldig bra at alt er bra me lillebror :O)

eg liker og kjempegodt navnet Elliot, men blei som deg, raskt nedstemt ;O)

fin kveld til deg!

Eline sa...

Så bra at alt var bra, nå må du ta det med ro og passe på deg selv!!!
Kjempesøtt bilde.

Tuuusen takk for den nydelige ranglen du har laget, Kristin. Fikk den i posten i dag. Jeg ble så glad, den var såå fin. Vi satt veldig pris på den, du er så snill.

Stoor klem <3

Nette´s lille Drømmeverden sa...

hei, så fin blogg du har :)

Jeg husker når jeg gikk gravid med mitt første barn, så stressa jeg med lønn, og jobba for mye og nav og en dritt eks sjef. jeg tror dette påvirket barnet så hun ble liten og kom 6 uker før. så du får prøve ( vet det ikke er lett) men ta det med ro!

Bra at barnet har det bra.
legger meg til som følger! :)