mandag, april 11, 2011

helgens hendelser

På fredag var jeg på, hold dere fast, dansegalla! Kjell Elvis stod for underholdningen, og det rykket godt i rockefoten! Selv om jeg måtte bli sittende med all min bekkenløsning... Noen sms'er til Stian, og vi ble enige om at swingkurs, det blir neste utfordring! Gleder meg:)

Lørdag tok vi turen over fjorden til to vakre kusiner av meg som hadde bursdag:) Det ble en super dag, med gode slekta, mye latter og mat og masse kos!
Og i går var det på tide med 'LOPPE MAKEN' som Eline sier. Hun har blitt en kløpper på å tråle loppemarkedene, men går fort lei, og peiler seg inn på safta og kakene! Denne dukkesengen ble med oss hjem i går.

I dag ble det en svipptur innom city syd, og der fant jeg blant annet denne bodyen til lillebror. Var den ikke stilig?

Jeg synes jeg magen har sunket litt de siste dagene. Ikke så struttende som før. Lurer på om han har festet hodet allerede? Det får jeg vel svar på på fredag, for da er det tid for kontroll igjen.

4 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

så søt dukkeseng med fine sengsettet du sydde til Elinemor:) Herlig body til lillebor også:) Fint med klare, sterke farger:)
Swingkurs blir bra,Kristin, jeg liker råågodt å danse:) det gjør ikke mannen min;)

Klem Trine:)

May-Helen sa...

Så søt dukkeseng, og nydelig body.
Kom gjerne på swingkurs på Tempe til høsten!!- :)

Klem May-Helen

Ann-Kristin sa...

For ei nydelig dukkeseng! Skikkelig loppefunn! No som magen har sunke litt går det kanskje lettare å puste? Mitt andre barn festa seg aldri; men fødelen varte og rakk, så det er vel ønskelig at de ligger godt nedi slik at vegen ut ikkje blir for lang;)

Maiken sa...

Jeg har også sett på den bodyen der! Den er råååSTILIG! :) Blir fin nå i sommer :)