torsdag, april 28, 2011

skarvlebøtte, rampunge, verdens nydeligste!

Littegranne Elinenytt skader ikke:) Snart får hun noen som hun må dele all oppmerksomhet med. Den siste tiden før han kommer skal jeg riktig skjemme henne bort:) Med kosing og lek!

Hun skravler som en foss, noe hun har arvet, ikke fra oss foreldre, men fra tanter og bestemødre på hver side:D Hermer etter alt vi sier. Så vi må jammen meg begynne å passe munnen vår, og velge ord og setninger med omhu! Men setningen som virkelig er en hit for tiden er 'Næi, æ vil ikke det!' Og hun 'vil ikke' alt mulig! Pusse tennene, ha på jakke, hente bestikk, spise banan, lese bok osv.
Men er det noe hun virkelig liker, som å være ute, dra på shopping, spise youghurt, da sier hun 'Å, så herlig!'

For et par dager siden holdt hun det gående hele kvelden mens hun ropte 'ææælske lillebååår! Kom ut no da!' og ofte kommer hun å spør; 'kjæm'en snart lillebååår?' Så går hun bort til ytterdøra og står og venter på at han skal komme.
Om hun vil ha ekstra oppmerksomhet skal hun liksom være baby hun og, og krøller seg sammen i fanget mitt:) Så må jeg gynge henne og si 'så-så babyen min!' Nusse litt og stryke henne over håret ...Jeg vet ikke om dette blir rett, med du, så deilig det er å knusekose med dattra si:)
Det er visst bare jeg som får lov til å kose med krøllene hennes. Om andre tar borti håret hennes ser hun strengt på dem og sier: Næi! Ikke krøllan min!
Hun er så herlig når hun leker med dukkene sine. Hun bruker en slik 'trøstestemme' om dere skjønner. 'lægge sæ no dokka! sånn ja. trøtt og sliten no vettu. sånn lille vænn! 

Noe av det fineste jeg vet for tiden er å høre henne når hun synger med på Shakiras Waka Waka! Det er yndlingssangen, og selv om hun er ganske blyg når det gjelder dansing, pleier det å komme et par trinn:)

I går var Eline med meg og mamma på mega. Å ha med henne på butikken alene går ikke! Særlig ikke når jeg har hendene fulle av krykker. Eline skulle selvfølgelig ha liten vong med, men hun blir fort lei den når hun skjønner at den hemmer farten og mobiliteten innpå butikken. Så hun sender vogna avgårde i full fart. (den pleier å stoppe i en eller annen sin legg...) I går pilte hun som et lyn rundt et hjørne, og i det mormoren kom pesende etter var hun vekk. Før hun så noe rosa som rørte seg inni ei hylle... Der stod Eline så lang hun var, bak en stor stabel med dopapirpakker. Da hun fikk øye på mormora dyttet hun like gjerne hele stabelen utover gulvet, og løp videre mens mormora hadde fult hyre med å rydde opp etter barnebarnet. 'Æ e rampejente! Æ e rampejente!' ropte hun utover butikken!  
Ælske dæ litjveitja mi!
fineste rampungen i hele verden:)

8 kommentarer:

skjerstad sa...

Jeg smiler jeg nå Kristin :) Æ e rampejente ;)Søt hun var i ballerina drakt . De er gode i denne alderen . Jeg ringte til søstra mi her om dagen og snakket med gutten hennes som er 3 ( blir 4 i juli ) . Og han sa tante - Æ ÆLSKE DÆ ! Og så sang han bæ bæ lille lam for full hals ! ;) bare så synn de bor så langt unna ( Oslo ) . Men 13 mai drar jeg ned til dem :) Gleder meg .
Ha en fin dag , selv med krykker Kristin :)
Klæm fra mæ

gult hus i svingen sa...

herlig jente dere har:) Rampejente, ja, ja:) Bra du har med hjelp i butikken ihvertfall, hadde blitt slitsomt å rydde etter Eline og hatt krykker og følge med jenta samtidig:)
Skulle gjerne sett og hørt Eline med Waka, Waka:) Skikkelig flotte rytmer der, jeg liker også å synge og danse vettu:)
"Vil ikke" går over det vettu, og da blir det kanskje overmye av "Æ vil"
Jeg skulle snakke med mitt barnebarn på webkamera i går kveld, hun ble 2 år i februar, men hun hadde et raserianfall av dimensjoner, så vi måtte bare avbryte:( Får snakke med henne idag kanskje?

Håper lillebååååår kommer snart, slik at Eline slipper å stå i døragløtten og vente:)

Varme førfødselsklemmer fra Trine:)

Kristin sa...

De er så herlige jentene nå, vi har også et rampete sjarmtroll av ei skravlebøtte :) Nyt tiden framover med ho, og plutselig med lillebror i tillegg!

Det er så koselig lesing å følge bloggen din så derfor får du en award fra meg! Du finner den inne på bloggen min :)

Klem

Anna Sofia sa...

vilken liten busunge ni har alltså! inte är det väl konstigt att hon nästan drev sin mamma till vanvett innan hon skulle komma ut ur magen.. hon vet verkligen vad hon vill den där lilla tösen.. :)

Men fantastiskt söt är hon och kan tänka mig att jag skulle smälta som smör om jag träffade henne nu med, precis som jag gjorde sist när hin vankade runt över golven hos föräldrarna dina kristin!

tänker på dig! Kram

Maiken sa...

Herlig rampeunge ja! :) Bra du har en mamma som kan hjelpe til når du nå bruker krykker. Hvordan gikk det på sykehuset idag forresten? Ikke lenge til vi får ut babyene våre nå :) Iiiih! Da får vi vell begge nok å fylle dagene med!

Utrolig flotte bilder du har lagt ut! :) Vært til fotograf, eller noen dere kjenner som har tatt?

Eline sa...

Ååå, hun er den fineste rampeungen.
Nydelige bilder.
Nå er det jammen ikke lenge igjen, blir sikkert spennende og rart på en gang for Eline.
Gleder meg sånn til å se den lille i magen!
Ha en flott lørdag.

Stor klem

marita sa...

Herlig lita rampejente dere har, og med så mange fantastiske kommentara :)

Dorteas lille verden sa...

Hei Kristin! Ta en titt innom bloggen min. Har en hyggelig overraskelse til deg:) Klem Trine