mandag, april 25, 2011

påsken -11

har vært superdigg! Som den pleier å være i Valsøyfjorden:) Denne gangen var det jo sommerstemning der ute! Hvitveisen i bakkene, sola som stekte! Plasking i sjøvannet. Love it! Her kommer et bilderas fra årets påskeferie:)


Eline har virkelig kosa seg! Hun har vært høyt og lavt, utforsket det meste, og lekt fra morgen til seint på kveld:) Tusen takk tante og onkel, søster, mamma og pappa for at dere har sprunget etter lillemor i hele påska! Rugemaskinen selv har ligget strakt ut, og bare ladet opp, og pappaen har også fått noe fridtid i påsken:) Vi er heldige som er velsignet med familien vår!!!

Vil dere være med på å gjette lillebrors fødselsvekt kan dere klikke her:) Om dere vil ha litt innsideinformasjon om graviditeten og lillebror klikk her. Premien er supertøff, og jeg gleder meg til å sende den til en heldig vinner iløpet av mai en gang:)

3 kommentarer:

Helene sa...

Så mange flotte bilder - det er tydelig at dere har kost dere skikkelig :)))) Vår påske har vært lik: rugemaskinen har fått ruge i fred og ro, og alle andre har måttet underholde seg selv ;) Men ingen familieforøkelse ennå! (Må vel bare smøre meg med tålmodighet ettersom jeg forrige gang ble igangsatt 14 dager over UL-termin.....) Det nærmer seg for oss begge nå :)

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Så deilig at dere har hatt litt fri i påsken :) ser ut som jenta deres har kost seg masse.

kjempe fin bilder av dere :)
Du får prøve å slappe av nå, kos deg :)

klem

Merete sa...

Ser ut som om dere har hatt ei GOD påske!! Herlige bilder!