mandag, august 18, 2008

Lillemor:)

Ja... Om det blir jente er jo ikke helt sikkert da... Men vi har nå vent oss til å si "hun" og "henne" og "dattra di" vi da... Hun dama på ultralyd nr to trodde det er ei jente som ligger inni her... Men vi får nå vente å se:) Hm... Ennå er jeg veldig glad for at det er en stund til babyen kommer... Det er mye som skal ordnes altså! Vi er så heldige å få arve mye av det babystæsjet vi trenger. Fra svigerinne Ida har vi fått både bilsete, lekegrind, bæresele og masse klær +++++. Vi har fått sprinkelseng m madrass fra mamma'n til Liv Karin, og mere klær, vippestol, stellebenk +++ kommer fra kusinene Mathilde og Nora. Er vi ikke velsignet med en super familie eller hva!!??!

Vogn skal svigermor legge ut for:D Og i dag skal vi se på to stk som selges for halv pris på Melhustorget... Hm... Er ganske ny i faget, så jeg vet ikke helt hva jeg skal se etter... Fire store gode hjul, (ettersom det skal trilles i snø og slaps), at den er stødig, at den kan legges sammen, at den har med det ekstrautstyr en trenger... (holder til kaffe latte-begeret for eksempel... Ha-ha:D patetisk!) ... nei, jeg vet ikke jeg...

Åh! Jeg er så lykkelig!!!! Det er digg og endelig ha sin egen leilighet! Og Stian har fast jobb, og vi bor så nære familien og... ja... Jeg bobler snart over her:D Jeg har skrekkelig vondt i bekken, rygg og hofter, og kan dermed ikke jobbe. Åreknutene tyter fram, og strekkmerker på magen graver seg vei uansett hva jeg smører på. Men hva gjør vel det?! Jeg skal bli mamma for søren:D
Her er lille Luciajenta vårres... eller er det vår lille stjernegutt... Iallefall; hun er visst veldig beskjeden... Akkurat som mamman... Vil ikke vise seg fram nei... (for de som synes det er vanskelig å se hva dette forestiller, inkludert meg...: Hun ligger opp ned, med toppen av hodet mot oss. Man kan se øyegropen og nesetippen som vender oppover:) syggsøylen går i bue, og rumpa er øverst til venstre. Derifra går låret litt ned, kneet er bøyd og vises ganske godt, og tilslutt ser vi leggen og de små tærne til høyre oppe i bildet)

Magen ser sånn ut, og jeg har ingen bukser som passer. Gleder meg til jeg får lønning og kan bugne meg i mammaklærne på HM... ikke at de har så fryktelig stort utvalg men...

Nå er jeg i slutten av uke 23! Det vil si at jeg er GODT over halvveis! Babyen er ca 28 cm, og veier et halvt kilo:) Den reagerer på lyder, og har begynt å få sitt eget søvnmønster... I dag begynte hun å sparke allerede i sekstiden... så da stod jeg like så godt opp... kanskje jeg må prøve å synge for henne? Hun får ta til takke med den stemmen mamman har altså... stakkars lita.

6 kommentarer:

Anonym sa...

åh det är så kul att läsa! jag glömde nästan bort att säga att du har en jättesöt gravid mage! inte alla som får en sådan fin form på den..:P.. gläder mig sånn till den dag vi med ska ha barn, någon gång mellan utbildningen...haha...
fortsätt och väx goa vän! :)

Marion Kristina sa...

takk for komentaren din på bloggen min :) min første komentar :) det er hyggelig å lese din og, leste igjenom mange inlegg her om dagen, koste meg^^ men nå har jeg og altså fått blog igjen.. så det er gøygøy!

takk,har lyst å komme på besøk endag ja.. så må vi dra på kono hele gjengen å se mumien snart..tihi^^

Klemklem<3

Marion Kristina sa...

du, æ tåle itj å se så my æ hellr asså, æ styre langt bort ifra skrekkfilma,men den her ska visst ver litt humor i,mn vi træng itj :)

skin sola ja, vetu den har æ hatt på hjernen æ å etter lørdag, æ tru æ bli gaal..! :P e itj så gla i sånre sanga

e dåli idag æ, vi skull jo bynn m samfunnsfag på skolen å greier, men våkna i natt å hadd så vondt i magen å kasta opp.. æ som hadd lyst på skolen..å tenkt å få mindre fravær enn i fjord..så bynne æ allerede den 3. dagen..

Anonym sa...

Kjære Kristin Brandsæter
Det har kommet meg og min kjære Sonja for øret at du og din mann venter barn. Må jeg få lov å gratulere hjerteligst!
Jeg vil bringe mine aller beste lykkeønskninger, og alt godt for deg og dine.
Ærbødigst,
Harald V

Kristin Kreativius sa...

åh! Harald! ja, du vet hvordan det er... å bli forelder er ingen spøk... Håper du og Sonja har tid til å holde et personlig kurs i oppdragelse(eller bildung som det heter på tysk) for meg og stian... vi er unge og uerfarne... Dere har maaaange, lange og strevsomme år på baken kan jeg se... Lær oss det dere kan!!!

hm... to av to mulige... ingrid eller else lill?

Marion Kristina sa...

hehe, ja vi har noe til felles der..fotballgale gubber..