tirsdag, desember 02, 2008

mer advent

Ja, jeg skulle jo legge ut bilder av et hjem pyntet til advent... Jeg har pyntet altså, men bildene ble ikke så bra... Prøver å legge ut noen like vel:)

årets adventslysestake; fire kubelys på sølvfat. Hvite perler tredd på hvert lys, og farmors sølvkors som en liten men effektfull detalj.

adventsstjerna er på plass i vinduet. Det samme er snøen utenfor!

Pippipen kjøpte jeg på januarsalg i fjor. Liker den elegante formen! Og Sviblen får selskap oppi potta si:)

I dag var jeg hos jordmor, den siste kontrollen før termindato! Hodet har ikke festet seg ennå, så det kommer ikke til å skje noe med det første iallefall. Og hun jordmora sa ettertrykkelig at; "ja... du vet, det kan jo hende du føder midt i romjula og du!" ...å, som jeg håper at lillemor har planer om å komme før det!!! Er så innmarig nysgjerrig på hvordan hun ser ut... hvem hun ligner på, hvilket lynne hun har... Gleder meg sånn til å bli kjent med henne! Dattera vår! *sukk* ... og *smiiil*

Og i kveld besøkte jeg Anne og Leon. Han har vokst siden sist, og en riktig fin liten sjarmør har han blitt:) Et nytt bilde av Lillegutten kommer her:) (i mangel på bilder av min egen baby... å, som jeg gleder meg til å vise henne fram når hun kommer! Jeg blir nok verdens stolteste mamma:D)

Nå ja. Hun er nå ganske stolt hun mammaen der og ser jeg:D

1 kommentar:

Marianne Håvik sa...

Hei Kristin :)

Så koselig å lesa bloggen din!! Så fine adventspynt du har, åsså så koselig med pepperkakehusbaking og alt!! :)

Håpe formen e fine!!

Åsså må du gleda deg masse te hu litla komme ut!! Maria e nesten 7 uker nå, og eg e bare verdens stoltaste tante! E så gøy nå når hu smile og begynne å følla merr og merr med på det som skjer rundt seg. I går sov i fanget mitt i nesten to timar! Låg å snorka littla gullet, åsså lo hu i søvne! Dei e nå søte dessa gullå og!! :)

Kos deg masse videre med julaforberedelsane!!
Klem fra Marianne!