onsdag, desember 31, 2008

Se på verdens fineste julepresang!

Nå tror jeg at jeg rekker en liten tur innom bloggen min før jeg må starte m nyttårs-forberedelser til i kveld. Eline sovnet nettopp i bæresjalet, og jeg fikk sneket henne ned i vogna... Får se hvor lenge hun sover:)Dagene går så fort, og nå er jula snart over! Ei spesiell og annerledes jul. Plutselig har jeg en liten familie, som jeg elsker så utrolig høyt, den beste julegaven en kan tenke seg! I dag er det akkurat to uker siden Eline ble født, og jeg og Stian bruker fremdeles hver dag til å bli bedre kjent med henne, glo på henne, og bare suge inn alle bevegelser, lyder og grimaser som Eline gjør!

and the winner is...
eline var 3360 gram og 50 cm da hun kom til verden. Artig at så mange ble med på å tippe vekten hennes! Og vi har en vinner ja! Som bommet med kun 15 gram! tante Torild tippet 3345 gram, og får herved heder og ære på denne blogg. Vær så god!

Vil ønske alle et velsignet godt 2009!
Er så utrolig takknemlig for hver enkelt av dere! Akkurat DU har en plass i hjertet mitt, og jeg er så GLAD I DEG! Venner og familie betyr alt, og jeg er velsignet og så heldig at jeg har de beste i verden!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tante Torild TAKKER for heder og ære på bloggen.
Takk for koselige dager i jula. Glad i dere alle 3. Eline er bare så nyyyyydelig.

Marion Kristina sa...

hei, takk for kommentaren..

ja, jeg har tenkt mye på dinosaurer i det siste, vet ikke hvorfor men:P så jeg måtte bare finne ut vordan det nå var i forhold til bibelen.

joda, jeg lever jeg.. :) nå sitter jeg på skolen og jobber med en portrettdokumentar..
hvordan går deg med deg?:)

klem