tirsdag, april 21, 2009

Hellen-Propellen-helg:)

Det ble ikke bare "med snakket", som det ofte blir. Helén bestilte flybillett fra Rygge og kom oppover hun:) Å, vi har hatt ei fin helg, tross surt og kaldt vær. Bytur med obligatorisk runde i Nidarosdomen og på Bakklandet, sightsing på o' store melhus, trilleturer, opptil flere cafébesøk, gode middager og så videre:) Skravla har gått i ett! Tusen takk for ei koselig helg Helén!
(ps: Alle på østlandsområdet, og resten av landet og for så vidt, bør ta seg en tur innom Wilmas hus i gågata i Fredrikstad! en koselig livsstils- og interiørbutikk eid av Helén og hennes søster:) Wilmas hus har gruppe på fb.)Nå er det hverdag igjen, og jeg har lyst til å ta opp syinga mi. Jeg fikk meg ei tipp topp pfaff-symaskin av Stians mormor. Heldige meg! Så nå må jeg begynne å utforske den litt:)

Dessuten MÅ jeg snart få skrevet ut en del bilder og begynne å lage fotoalbum! Eline fikk barnealbum til dåpen sin, så nå skal det limes, skrives og pyntes:)

Men først; gulvvask, klesvask, rydding av bod og kosing med Eline:)

1 kommentar:

Anna Sofia sa...

oj här har jag inte läst på ett tag märker jag.. massor hade jag att ta igen.. vet du vad.. jag tror jag fått the fever.. haha.. inatt drömde jag att du och jag och en massa "skolfolk" fick besök av harry potter med company.. haha.. till och med en väldigt dålig sminkad "dementor" hade dom med sig.. haha.. jag har nog läst för mycket nu.. om man kan det? You get it.. sånna drömmar man inte kan tala om för mannen sin..haha.. Harry is in town.. Kram!