tirsdag, september 15, 2009

Litt Elinenytt ++

Nå er vi hos mamma og pappa og låner nettet:) Så jeg får benytte annledninge til å skrive noen innlegg. Det forrige var en smule hissig, men håper dette innlegget vil lette litt på trykket.
Min trofaste pc har vandret til de evige jaktmarker, og etterhvert skal den da erstattes... Etterhvert.
De siste dagene har hjemmet vårt vært fylt av masse basselusker, men nå er vi alle på bedringens vei. Ikke minst er det takket være en "god-bedring-levering" som kom på døra her i dag! Cola, melkesjokolade, saltstenger, halspastiller og snørrpapir fra våre gode venner oppi veien her:D

Og så litt Elinenytt. Som er på tide:) Vi var på helsestasjonen i går, målte og veide. Eline ligger akkurat under 9 kg, og er bittelitt lengere enn gjennimsnittet. Fine babyen min! Hun driver og heiser opp rumpa for tiden, og setter knærne under seg. Det kan hende det ikke er lenge til hun krabber! Mere hår har hun også fått i det siste:D Vi har også vært med en av småvenninnene i barselgruppa på "åpen barnehage". Det var så koselig, og vi kommer nok til å fortsette med det! Leking i sandkassen, huske, sangstund og felles lunsj:)

Ingen kommentarer: