torsdag, september 24, 2009

mere Elinenytt!

Nå får jeg endelig stille blogge-abstinensene mine:D Ny pc har det blitt, og hurra for det! Har vel egentlig ikke så forferdelig mye å skrive om, utenom Elinegreier da. Som jeg kan prate om til alle og enhver 24/7.
Vi har et svare strev å rydde bort alt "ødeleggbart" og "farlig" fra gulvet og 1/2 meter opp for tiden... Eline har blitt en racer på å åle seg framover! Hun bruker begge bena samtidig og heiser opp rumpa for så å dra seg framover med hendene. Det ser fantastisk komisk ut:D Og hun minner meg om en larve der hun forflytter seg bortover:D
Å komme seg opp i sittende stilling fra magen er heller ikke noe problem lenger. Opp til stående er litt mer vanskelig enda, så fram til det skjer får vi øve oss på og huske å sette tekoppen tilbake til kjøkkebenken osv.
To tenner til har presset seg fram, og nå er de åtte til sammen:)
Et lite bilde av dukka mi må dere få til slutt! Er hun ikke VAKKER?!? Denne strikkadressen har hun fatt av Helén og Sondre. Og det er Heléns søster som har strikket den:) Eline har jo fått så mange fine strikkede sett, og snart skal jeg legge ut et bilde av Eline i den søte selebuksen og jakken fra Tante Torild:)

3 kommentarer:

inger sa...

Hun er utrolig vakker! Helt nydelig liten dukke:) Kjempefint strikket sett!
Håper virkelig jeg får til å komme oppover til Trondheim den torsdagen så jeg får hilst på dere! hadde vært så koselig!!! <3 klemmer
PS: Grattis med ny pc!!

Anna Sofia sa...

lille plutt skrutt! ja hon är otroligt vacker!

Marianne sa...

Så nydelig bilde av Eline da!! :) Skjønne strikkadrakt!
Åsså gratulera med ny pc!!

Håpe dåkkår har det fint!! Savne, savne, savne!!

klem!! :)