tirsdag, oktober 06, 2009

bryllupstanker...

Det er sju måneder igjen til Den Store Dagen! Det virker som en evighet, men jeg vet at det kommer til å gå fort! Akkurat nå har jeg stagnert litt i planleggingen. Vet ikke helt hva jeg skal ta tak i først... Det som bør være i boks til nå er i boks. Tror jeg da. Kirken, selskapslokalet... Mer? Jo da. mange småting. Som jeg har nevnt før. I går gikk jeg og Ingrid, min forlover, en frisk trimtur, og da ble det en del bryllupssnakk:) Takk for at du holder ut med meg mens jeg legger ut om alle mine tanker og bryllupsplaner Ingrid! Gleder meg til å være sammen med deg på morgenen den 15. mai!

Tenker mye på det jeg og Stian skal love hverandre, Gud og menigheten den dagen. Det er STORT! Litt skremmende å tenke på, men mest godt. Og vi skal få Guds velsignelse over oss og ekteskapet som vi skal gå inn i. Det tror jeg vil bli det største av alt den dagen.

Jeg har fått god kontakt med Maria, som også skal gifte seg til sommeren. Vi deler tanker, planer og drømmer på fb, og siste mail fra henne handlet om at den man skal dele livet med er et mysterium! Man skal ikke, og kan rett og slett ikke kjenne hver krinkel og krok av den kommende ektefellen sin. Min mann er et herlig mysterium som jeg skal få lov til å finne ut mer av for hver dag som går, og i resten av mitt liv! Åh! Jeg gleder meg!!!

elsker deg, jeg elsker deg, jeg elsker deg! Du ditt mysterium!

2 kommentarer:

Kristin Kreativius sa...

Det er utrolig hva man kan gjøre med en gammel lipliner, og min eneste lebestift (:D) Kommunikasjon er så mangt!
"Love you min elskede mann"
"Og jeg elsker deg min eneste kjærlighet"
Er det rart jeg smelter???

Anna Sofia sa...

hehe.. mysterium..ja det kan jag lova..:P.. det är spännande att vara gift och dela livet med någon.. det är något gott ni har framför er! :)