mandag, juni 14, 2010

monday blues... and a little bit of joy!

...Dagen startet helt fantastisk, med sol og en gledelig melding på telefonen; Lille etterlengtede Matheo kom endelig i morges:) 4060 g og 51 cm:) Gleder meg til å se han, og gi Anne en skikkelig god klem:) Er så stolt av henne nå:)
Planla en god 'fødselsdagsfrokost' ute mens jeg stod i dusjen i stad. 'Brutter'n' Kristian har nemlig også bursdag i dag:) Men da jeg kom ut av badet var hele himmelen svart og det regnet sidelengs! I all verden? Hvor lenge var jeg der inne??? Og med solen forsvant energien... Og med en tre, fire telefoner til NAV forsvant gleden.... Usj! Ja, jeg har iallefall lært en del på de to årene jeg har gått svanger og vært i mammaperm! Ikke finn på å bli gravid uten å ha en fast 100% jobb!!!! Nå fikk jeg vite at jeg ikke får feriepenger av de pengene jeg tjente (altså foreldrepenger) i fjor... Why???
Så nå er jeg sur... Det eneste fornuftige jeg har gjort i dag er vel å vanne planter... Det venter en oppvask på meg, og jeg må få gjort unna sy-prosjektet mitt + strikke ferdig årets 1. julegave... Såååå, energi, vær så snill å kom tilbake!!!

Eline skal til helsestasjonen i dag, og det blir spennende:) Da får jeg vel skrive et Elinenytt-innlegg etterhvert:)

Mens jeg har skrevet kjenner jeg at tungsinnet renner av, og at overskriften egentlig er veldig feil. Jeg er kanskje bittelitt blue, men mest av alt gleder jeg meg over at Matheo endelig har kommet, og jeg ser frem til ei fin uke! Håper på å få besøkt den nybakte mammaen, jeg får meg ny telefon iløpet av uka, vi skal i bursdagsfeiring tjohooooi!, og til helgen blir det hyttetur og kronprinsessebryllup:D JeJe!

HURRA for den nye verdensborgeren Matheo som har sin 1. fødselsdag i dag, og for kjære Kristian (som egentlig 'bare' er søskenbarnet mitt, men som er mer som en bror) med 26årsdagen:)

5 kommentarer:

Flora sa...

prikker er kult!!

Inger sa...

Enig med Flora, denne prikke designen likte jeg! <3

Kristin Kreativius sa...

ja, har vel kanskje slått meg til ro med denne layouten. Men kjære Flora, når jeg tenker etter er vel din bakgrunn også prikkete??? Vel, håper jeg kan beholde mine prikker for det:D Og Inger, hvor blir det av nye innlegg på din blogg? Synes det er så loselig å lese om livet på Hamar skjønner du!

når vi snakker om prikker; driver å syr stæsj til kjøkkenet vårt! Til nå har det blitt forheng forran en ikea-hylle og to puter til kjøkkenstolene:) I rødt med hvite prikker:) Må vel få til noen kjøkkenhåndklær og:D
Legger ut bilder på hobbybloggen min:)

Kristin Kreativius sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Flora sa...

selvfølgelig kan du ha prikker du også!! vi kan starte prikkeblogger.com ;) jeg synes disse prikkene passet deg! og ja, jeg så forhenget, ble veldig fint!! gleder meg til å se det andre også:)