lørdag, juli 17, 2010

shop til you drop

I dag har vi vært på harryhandel i Nordby:) Perfekt lørdagsaktivitet, ettersom himmelen er grå og regnfull.
 En pølsepause for barna. Noe må de bestikkes med, slik at de orker på en runde til i butikkene...

Her er gubbene, de gleder seg til biffen i kveld! 

Det ble kjøpt inn biff til i kveld, snop og brus, og i dag ble det også handlet greier til oss! Det ble et par sko til både meg og Eline! Se så fine de små adidasskoa er da:)
 Stian fikk seg to par sko! Jeg kjøpte meg jakke og Eline fikk seg barnehagesekk! En kan unne seg slike ting når det er supersalg! Fornøyd, fornøyd med dagen:)

...Nå er biffen fortært, og deilig var den! 'Stekt til perfeksjon' som Hellstrøm ville ha sagt. Så ble det fransk sjokoladekake og snop fra Sverige. Guttene har satt på en actionfilm, så nå skal vi ...hm, ha det hyggelig?

Vi har det så bra, og koser oss max hos Aleksander, Beate og lille Aaron:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du er snill du, som bruker av din tid, for å lese... lo godt av lydeffektene du hadde som akkompagnement - det hjalp sikkert ikke på konsentrasjonen. Et par har sagt at språket er litt for tungt, men det er bare i prologen, jeg lover at det skal lette etterhvert :) Tusen takk ihvertfall!

Harryhandel er litt ekkelt, og fryktelig gøy. Dessuten er det liksom ikke å kommer forbi. Fin-fine sko, forstår godt at du er fornøyd :) Kos dere alt dere klarer!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Nordby en regnværsdag, ja da var dere sikekrt ikke alene! ☺ Men det ser ut som dere ikke fikk hodepine, men heller fikk handla raust, kule sko.