fredag, oktober 29, 2010

Elinenytt: Rollespill og EEG

Eline var hjemme fra barnehagen i går. Det var en viktig dag med sykehusbesøk og EEG-undersøkelse. Selv om vi pratet mye om sykehuset og ledningene som skulle festes til hodet hennes, og at hun skalle ligge veldig rolig, tror jeg ikke hun skjønte mye av det som skulle skje.

Det hun derimot begynner å skjønne seg på er rollespill. I går morges lekte hun på rommet sitt. Dukkene og dukkevogna er det store nå for tiden. 'Sove senga babyen dokka! Natta!' Og så trykker hun både puta og dyna godt oppå dokka som ligger øvest i vogna. Når det er gjort sier hun 'vekke babyen dokka! Heia!' Og så skal dokka stå opp. Ennå er ikke leken mer komplisert en dette. Men hun har stor glede av det:)
Her om dagen skulle jeg si ha det til henne da hun og Stian kjørte til barnehagen. Da sier Eline til mamman sin: 'Ha det jenta mi!' :) ååååh! Jeg smelter! Finnes det noe godere på jord enn denne jenta?
Det var fryktinngytende å få på seg disse ledningene over alt på hodet! Skjønner jo det. Men da de endelig var på plass, nettinghetta satt på, og jeg og Eline fikk være alene å lese bøker og synge gikk det over all forventning! Jeg hadde ikke trodd at hun ville ligge i ro så lenge, men kanskje hun skjønte selv at dette ikke var tiden for å herje rundt? Hun lå iallefall som et englebarn oppi senga og koste seg med smokken og koseteppene, nye bøker og leker.

(må bare tilføye at eline er frisk som en fisk:) Ikke noe galt med henne:))

3 kommentarer:

Eline sa...

Å, stakkarsen med alle ledningene. Bra alt stod bra til med navnesøsteren min da!
Ha en kjempefin helg.
Stor klem

svimelaura sa...

Så flink du var, Elinemor! Og ikke minst mor som ikke svimte av ved synet av alle disse ledningene! Bar jobba:)

Anette sa...

Så stor Eline har blitt:) tiden bare flyr av sted.. Er så gøy å lese om hvordan hun utvikler seg og de nye tingene hun gjør:D
Var litt skummelt med alle ledningen ja, men bra alt er i orden:) Klem