søndag, mars 06, 2011

God morgen!

Earlybird Eline syntes det var greit å stå opp kl halv 6 i dag. 05:30 altså. For å få mest mulig ut av dagen... Da var det bare å duppe ansiktet i iskaldt vann og gni søvnen ut av øya. Jeg må le; Eline skal selvfølgelig gjøre det samme som mammaen om morgenen. Når vi kommer til sminken henter Eline seg en qtip og legger liksom-macara og eyeliner hun og. Til min forskrekkelse så jeg i dag at hun har begynt å gape når øynene står for tur! Akkurat som mammaen! Hun legger nå merke til alt og!
 Ja, vi har da fått tid til litt av hvert til nå, det ble knytt sammen fastelavensris, og smoothie og knekkebrød er inntatt. Vi får formiddagsbesøk, og bollene ligger klare for påføring av krem, syltetøy og melisdryss:) 

Ønsker alle en god søndag:)

11 kommentarer:

IC.B sa...

Ååå, herlig Kristin. Vi mangler nok fastelavens risen i år, men kommer sterkere tilbake neste år. Hos oss er det 3-4 buketter roser som virkelig pryder hjemmet. Det er sjelden kost for kommende fru borgund. Masse klemmer

gult hus i svingen sa...

god morgen til deg, fru Solem:) Ja, husker den tida da våre sto opp tidlig, var slett ikke uvanlig med 5.30 nei:) Midt på natta jo, men nå kunne jeg godt ha hatt småbarn i så henseende, sto opp 6.00 idag jeg:) Får ikke til å sove utover formiddagen lenger:) Kan det ha noe med alderen å gjøre tro?:)Har mala ferdig stua jeg nå, også håper jeg mannen hjelper meg med listverket:) Og det gjør han:)

Eline er supersøt og morgenfrisk:) Gaper når hun legger mascara, klart det, det gjør vi alle:) De er detaljfikserte disse barna:) God fastelavnssøndag til deg og dine fra Trine:)

Skjerstad sa...

Du er så flink og fortelle, jeg ser dere to for meg :) Smiler. Utrolig sjarmerende :) Koselig dere skal ha det i dag da med fastelavensboller og selvlaga fastelavensris :)

Ha en fin søndag :)
Klemmer fra Janne

Helene sa...

Her fikk vi sove helt til 06.30, gitt ;) Bollesøndag hos oss også i dag, med huset fullt av familie. Koselig det :)

Forresten: du nevnte noe om at du har problemer med å se bloggen min. Er det teksten som er liten, eller bildene? Eller begge deler? (eller noe helt annet?)
Ha en fin søndagskveld :))

Gollass sa...

Blir vel kanskje tidlig kveld også når det blir så tidlig morgen;-) Håper dagen ble fin! God start på uken som kommer;-)

Unknown sa...

Hihi så søt:) Huff ja det er fryktelig tidlig!!Det er jo midt på natta!Da sovner hun nok godt i kveld:)
Håper dere har koset dere bra
Det har vi:)
Klemmer

Flora sa...

hahahaha.. jeg ler høyt av gapingen til eline. herlig! hun ser nok veldig opp til deg vettu, vil gjøre alt som fine flotte mammaen hennes gjør:)

ps: jeg gaper også når jeg tar på mascara. komisk, det skjer bare av seg sjøl liksom..

god uke, kristin og fine familien!!

BENTE sa...

Det var tidlig nok og det da, har vel fått masse ut av dagen;) Hvis Karina (veeeldig sjeldent) våkner 7, synes jeg det er tidlig, men vi har vel blitt skjemt bort. Spørs på nestemann da:p
Hørtes forresten VELDIG godt ut med boller :)

Karina er også veldig opptatt av sminken, så hun får låne koster osv. Går fort nå til de har sin egen sminkepung;)

Håper dere har hatt ei fin helg, til tross for en laang søndag:) Klem

Merete sa...

Haha!! Godt å høre at det er flere småjenter som er opptatt av mammas sminke!! Hannah Othilie går amok i sminkepungen min om dagen..men ho blir jo så fin atte!!

Eline sa...

Hehe, så søtt. (Ikke at hun våknet uforsvarlig tidlig, men sminkedelen)Ser henne for meg. Kjmepfint bilde.
Ha en flott mandag videre.
Stor klme

Pia sa...

Her sto ho opp klokka fem...Men ho pleier vanligvis å stå opp i halv seks-seks-tida. Tenk at man skal gå å drømme om å sove til klokka sju hver morgen!