søndag, mars 13, 2011

søndagsfølelser

Dagen startet litt trott. Tung kropp, tunge tanker. Jeg begynner å bli lei og sliten av å ha vondt. Og nå forstyrres nattesøvnen av fæle kramper i beina i tillegg. Da påvirkes humøret deretter. Jeg vet, jeg vet! Det kommer ikke an på hvordan du har det, men hvordan du tar det... Men noen ganger tar hormonene overhånd, og jeg vil bare synes fryktelig synd på meg selv!
Etter en god tur ut med et stk herlig unge og et stk supermann, lettet det betraktelig i både kropp og sjel, og etter pappas vafler, som er verdens beste vafler btw, ser jeg ganske så lyst på to måneder til i bekkenløsningshelvete, med kramper i beina, halsbrann, tungpust og hjerteklapp. Jeg skal bli tobarnsmamma for søren! Vi skal få en liten gutt i huset! Jeg gleder meg!

5 kommentarer:

Lars Olav sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Ane Tønnesland sa...

Kjære Kristin. Det er faktisk lov å ha sånne dager fordi man er sliten, lei og har vondt, selv om man har verdens skjønneste datter, beste mann og blir dobbelt heldig om to måender. Du er jo alltid så flink til å skrive om hvor heldig du er og hvor mye du setter pris på menneskene du har rundt deg! Det er lov å sutre innimellom :) Jeg sutrer for mye, og da bruker jeg å gå inn på bloggen din og bli glad fordi du får meg til å tenke på alle de fine tingene i livet. Håper graviditetsplagene blir mindre den siste tida! Det hadde du fortjent :) Hvis du først fikk en kommentar av forloveden min nå, var det rett og slett fordi han hadde vært innlogget på min PC og glemt å logge ut. Klem fra Ane

Unknown sa...

Men det e jo synd på deg, og då må det værr lov å klage litt ;o)

Vett altfor godt kor frustrerande det e når kroppen ikkje vil gi fred, og då e det jammen meg ikkje alltid lett å holoda motet oppe nei.

Godt dagen blei bedre ittekvart.
Det e jo det som verkelig får oss te å setta pris på det gode som skjer.

2 mnd nå!
Kan tru dåkke glede dåkke ja.
Glede meg te å få sjå litle prinsen eg og kjenne eg :o)

Flora sa...

stå på Kristin! dette klarer dere sammen:) du skriver så fint om hvordan du har det, og jeg gleder meg med dere fine familien! virkelig- nå fikk jeg tårer i øynene;)
godklem fra toraflora

1 Prins og 2 Prinsesser sa...

huff da, det hørtes ikke bra ut:( bra du fikk en bedre dag.
Det kan ikke være noe gøy nei, å være sånn nå. Du må huske å slappe av, tenk vis fødselen skulle starte nå. hadde du da orket å føde, du må slappe av!
( og vet at det ikke er lett å slappe av, med en liten en hjemme også)

ha en god dag.