mandag, mai 02, 2011

solfylt helg og venting.

Et par loppemarkeder ble det i helgen. Samt sol, sol, sol! (og noe soving for min del). Jeg låner mammas solstol, og kan lene meg tilbake og bare slappe av, mens Stian springer etter Eline. Er det forresten noen som vet trikset å lære en 2åring å sykle på 3hjulssykkel? Hun nekter å tråkke på pedalene den tøtta, og blir illsint når vi prøver å lære henne. Så går hun lei, og 'æ vil ikke mere'!

Eline fikk seg solstol av farfaren sin i fjor, og den brukes aktivt nå om dagen:D Men mens mammas sitter i solveggen, drar Eline med seg stolen sin ut mot kanten av plenen hvor hun har panoramautsikt over bygda. Så krysser hun beina og legger hendene i fanget. Og kan sitte stille leeenge. Lurer på hva hun tenker på når hun sitter sånn:)

Jeg bare venter og venter. Og er utrolig lei. Av å ha vondt og av å ikke kunne hjelpe til i huset og med Eline. Jeg skal til kontroll i mårra, og er spent på hva de har å si. I dag er vi i uke 38, og det vil si at han ikke blir regnet som prematurbaby om han blir født nå. Så lillebror; nå er det bare å komme! 

6 kommentarer:

heidi sa...

Masse lykke til med innspurten. Det er så tungt når en må ta det så med ro når et har et barn fra før. Men så er det så verdt det! Veldig stas med to barn!! Og tenk! Nå kan ahn komme når som helst...

Unknown sa...

Så søt hun er :))) Lykke masse til med fødselen og babyen :)
Klemmer

1 Prins og 2 Prinsesser sa...

så nydelig hun er, jo de 2åringene er ganske bestemte. Det kan hjelpe å la henne se/sykle med andre små barn.
de skal alltid gjøre det de andre gjør, selv om de ikke klarer.

Lykke til videre med magen :)

maritamt sa...

Å lære ein toåring å sykle på trehjulssykkel har ikkje gått spesielt bra her, så eg har ingen tips. Lucas fyller snart 3 år og "springer" fremdeles på sykkelen i stedet for å trø. Men eg ser dei fleste andre små i barnehagen gjør det samme, så det er nok vanlig :)

Tusen takk for den fine kommentaren på bloggen min :) Gler meg til å høyre kva navn dere har funnet til den kommande lillebroren. Det er ikkje lenge igjen nå, masse lykke til med innspurten.

Janne sa...

Så deilige bilder!! Skjønner du har nok å tenke på nå ja, rett før.. Og at det nok er litt tungt å ikke kunne delta nå i uteliv og alt.. Lykke til med nedtellingen! Spennende!!

Camilla Jørgine sa...

Tenk at det er så kort tid igjen! Forstår veldig godt at ein blir ekstra klar for at han skal kome når koppen verkar og ein har mengder med tid til å berre sitje i ro og vente.
Håpar han høyrer på mora si og kjem snRT.

Lykke til og ønskjer deg gode dagar!