torsdag, september 25, 2008

nå for tiden kosentrerer jeg meg om å bli større. blant annet...

Nytt magebilde kommer her:) Jo da... Har da vokst siden sist.Forrige bilde ble tatt for ca to uker siden. I dag er jeg 29 uker på vei!!! Oi og meg som tiden flyr. Babyen er ca 35 cm lang og veier ca 1.3 kilo:)I helgen hadde jeg koselig besøk av Inger. Og jeg benyttet meg til fulle av bærehjelp da vi var på bytur på lørda'n. Vanskelig å gå på shopping med krykker... Vi måtte ut til ikea for å bytte ei gardinstang som jeg kjøpte feil sist, og i byen handlet jeg meg gravidebukse til 70 kr! Slett ikke værst! Vi fikk hengt opp gardinene på stua endelig, og nå har jeg også sydd ferdig baderomsgardinen. Begynner å bli ganske fornøyd med det badet nå! Fikk kjøpt hyller og div da jeg var på ikea.

Ellers har vi begynt å tenke på dato til bryllupet
. ...8. mai? Hm... Da har jo lillemor blitt langt over året, og våren har kommet også til Trøndelag... Ja, vi må jo diskutere litt... Og jeg har begynt å lage bryllupsside på nettet... Stakkars stian... tror han synes det blir litt for mye av det gode. Hver dag når han kommer hjem fra jobb har jeg et nytt sp.mål angående bryllupet... "Du, hva tror du om den salmen til vielsen?" "Vi må jo finne en brudemarsj vi begge liker!" "jammen, er det ikke godt å få unnagjort sånne småting da?" "hva tror du en brudebukett koster egentlig?" "blir det ikke fint med en sånn vest til dressen din?"...

Ja, ja... legger ut noen bilder av badet og stuegardinene snart. Må bare vaske og rydde litt først:)
tjo heiii;)
Hva er det ordtaket sier om rogna? "Den bærer ikke tungt to ganger." har jeg hørt... Det vil si at det blir lite snø i vinter det da eller? Det er iallefall masse rognebær på trærne i høst! Så fiiint!

2 kommentarer:

Kristin Kreativius sa...

de som tror at jeg går med de klæra hver dag... så tar dere nesten helt rett.

Anonym sa...

ja ng växer du allt..:D.. va mysigt! Åh jag e nyfiken på vad det blev för gardiner?!..
Haha* Kommentaren din...:D.. ja men det är inte lätt... dom som inte förstår får väl själv pröva till å bära runt på 1.3 kg pute under tröjan då...haha.. Klem!