onsdag, februar 18, 2009

se hva jeg kan!

skal prøve å skrive et lite innlegg, kun med fingrene på venstre hånd... Eline liggerog halvsover i armkroken min... En time er alt hun har sovet i dag! Skulle tro hun var supertrøtt! Men nei da! Hun har holdt koken i hele dag! Ikke særlig grinete en gang!

Men nok om det! Se hva jeg har lært meg! Tante Bodil var så snill å holde et lynkurs på søndag. Mellom deilig middag, kaffe og kaker! Vi ble invitert på barselmat, og det var pyntet med rosa lys og yndige servietter til ære for Eline:)

Disse er bare prøvelapper. Når jeg blir skikkelig flink, (..og rik), skal jeg kjøpe garn og hekle et vognteppe tror jeg:) Utfordringen blir å sy sammen alle lappene!

4 kommentarer:

Marianne sa...

Flink!!! Jeg bøyer meg i støvet!! Tror ikke du vil ha noen problemer med å sy lappene sammen. Prøvde å hekle et sjal her en dagen, det så bare veldig rart ut!! Jeg få holde meg til luer og pannebånd!! Go helg! :) Gla i dæh shø!! :D

Marion Kristina sa...

så flink du er!! :)
hvordan går det med deg? lenge siden sist...
glaideg:) klem

Anonym sa...

Så fint d bli :) Kjæm på formiddagskaffe om ikke så leng, så kan du lær mæ! Sjer ut som d e litt arbeid, så kanskje æ får d ferdig t æ sjøl ska ha vognteppe :p

Anonym sa...

mayor486
mill3546
owl8642
own78524
poesy4862