mandag, august 24, 2009

Hva gjør vi nå?

I dag fikk jeg telefon fra Melhus kommune! De lurte på om jeg ville komme på opplæringsvakt på aktivitetsenteret på eldresenteret her nede:D Oi! (Ja, jeg hadde jo sendt en søknad i forveien da. Må jo vise min interesse). Akkurat nå er det totalt kaos oppi hodet her. JA! Jeg skal på opplæring! Men HVOR skal vi gjøre av Eline hvis jobben blir min? Og om det blir turnus, hvordan skal man gjøre det med barnehageplass og sånn? Og kan jeg egentlig begynne å jobbe enda ettersom jeg egentlig er i permisjon i enda 2 mnd? Og blir det egentlig mer penger utav noen få dager i uka vs foreldrepengene? Hva skjer med de pengene jeg har tapt på å få bare 80% av månedslønn når det egentlig viser seg at jeg skulle hatt 100%, ettersom permisjonen blir kortet ned? Hvem skal jeg snakke med på NAV? og hvordan i huleste skal jeg psyke meg opp til å ta turen ned til NAV??? (Jeg har ikke den beste erfaringen med dem akkurat...) Og hva om det bare blir tilkallingsjobb til å begynne med? Hvordan blir det da med evt kontantstøtte? Og Stians permisjon? Han skal jo ikke ha den før i november. Kan han flytte den? Får han også kun 80% månedslønn? Men mest av alt; Klarer jeg å sende vekk Eline enda??? *skrækk*

Maaange sp.mål som noen PLIIIS PLIIIIIIS må svare på! Jeg gir til og med NisseAvdelingen for Vimser en sjans til!

Men jeg er jo veldig glad og da!! Tenk, jeg skal på opplæringsvakt på en jobb som kun var utlyst internt, og som jeg ikke skulle ha visst om engang! hi-hi:) Kanskje det blir aktivitør av meg tilslutt!!!
uh... Dette blir spennende! Å, jeg håper, håper at det blir jobb på meg!!!

og så må jeg legge ut et bilde av smukkasen min tilslutt:D Han har blitt solgt til Manchester City, og anlagt 70-talls-sveis, og jeg har blitt en ekte fotballfrue. Nå tenker jeg pengene strømmer inn på kontoen her! Og diamantene bare drysser ned som snøfnugg over mitt legeme! Så hva i all verden er det jeg bekymrer meg over egentlig??? Love you!

3 kommentarer:

Anne sa...

Å så artig da:) Jeg foreslår at du skriver ned alle disse spørsmålene dine på NAV og hører med dem. Det er lurt å ha alt nedskrevet slik at du kan dobbeltsjekke at du fikk svar på alt du trengte å vite. Herlighet de er der jo for å hjelpe oss og det at du går tidligere ut i arbeid må da bare være positivt for dem. Å endre den til 100% de siste månedene tror jeg ikke du får til, men tror det er godt mulig å få ordnet slik at Stian får tatt pappapermen sin litt tidligere enn planlagt.

NAV er noe drit, men de har lært meg hvor viktig det er å notere ned navn og direktenummeret til saksbehandler og skrive ned alle spørsmål. Så ringer man hver dag til saksbehandleren, bruker strengstemmen og gjentar spørsmålene du ikke får svar på helt til de løser det.

Det med å sette Eline i barnehage blir du aldri klar for uansett hvor gammel hun blir. Du må trøste deg med at det er mest sannsynlig mye verre for deg enn det er for henne. Den første dagen er verst, men så blir det en del av hverdagen og da går det greit:)

Kristin Kreativius sa...

uh... Tusen takk Anne! Ja, det går nok bra:) Leon har funnet seg til rette i barnehagen? Tenk det! Barn i barnehage! Føler meg plutselig så gammel.... HA-HA:D
Ja, det er nok best å kunne forholde seg til en saksbehandler hele tiden. Da minker sjansen bittelitt for at du får tusen forskjellige svar på samme sp.mål iallefall!

Anonym sa...

Oi, Kristin.
Dette må være både skremmende og SPENNENDE.... Ikke minst spennende.
Enig med Anne, skriv ned alle spørsmål til NAV, og forhold deg til en saksbehandler. Og mas til du får svar.
LYKKE til.

Tante Torild.