søndag, november 08, 2009

Fam. Solem-nytt

Ja, nå har begge skrevet hver sin kontrakt, så kan jeg kanskje fortelle: Både jeg og Sitan har fått oss nye jobber i løpet av de to siste ukene:D Stian er fortsatt glassmontør, men har fått seg jobb på BA Glass, som ligger på Rosten, dermed mye kortere avstand til jobb! Deilig å slippe å kjøre så langt hver morgen, og bensin blir spart:) Økonomisk også med andre ord:) Han trives kjempegodt så langt:)
Og jeg har fått meg helgejobb annenhver helg på Dementavdelingen på Sykehjemmet her på Melhus. Digg å kunne gå til jobb! Og siden det er helgejobb, slipper vi å sende Eline i barnehage enda. Og det har vært veldig viktig for meg! (barnehage-så-tidlig-som-mulig-diskusjonen får vi ta senere...) Jeg er ansatt som aktivitør, men det blir nå mest stell og pleie. Håper aktivitøren i meg kan begynne å virke litt etterhvert:)
Eline er både høyt og lavt, og har blitt en racer til å reise seg opp. Hun utvikler seg så fort, og det er vanskelig for oss foreldre å henge med i svingene. Hun er ikke akkurat søt og yndig den lille jenta vårres, men tøff og bestemt. Jo, og søt da! Men mest tøff. Med en høy og kraftig stemme, som kan skremme en hver:D
Nå har vi akkurat vekket Stian som har farsdag i dag:) Gratulerer med dagen gode pappan til Eline! Jentene dine elsker deg!

Ingen kommentarer: