onsdag, november 04, 2009

Oslo in my heart!


Vi har hatt det så fint, fint, fiiint! Selv om togturen nedover var så som så, var Eline like blid og fornøyd! På fredag rakk vi så vidt å stikke innom 'Søstrene Grene', (en kul dansk ting-butikk som endelig har kommet seg over Skagerakk og funnet seg en liten hule i selveste Karl Johan)! Der ble det kjøpt inn litt nytt til vårt hjem, og noen julegaver. Var også innom Indiska og fikk tak i knotter til kommoden (som enda ikke er ferdigmalt...).
Da vi kom hjem hadde vi fått besøk av to fine svensker:) ---->

Lørdag ruslet vi til Vigelandsparken, hvor trærne hadde mistet det meste av løvet sitt. Så da måtte vi selvfølgelig ha en liten fotoshoot nedi en løvdunge:) Videre gikk turen ned til byen etterpå. Kebab ble det før vi trikket oppover igjen.

Etter å ha sendt A&E avgårde søndag morgen tok jeg og Eline tbanen opp til Lambergseter og møtte to venninner fra høyskolen og deres små søte ettåringer. Deilig brownie-muffin og koselig selskap:)
Så gikk turen til Majorstuen hvor vi møtte svigerfar og Marianne! Vi ble invitert med på indisk restaurant, og det var en deilig middag!!! (Ny indisk restaurant i majorstu-krysset anbefalse virkelig!!!) Vi tok med Geir og Marianne hjem til tante etterpå og hun hadde laget en kjempegod sjokoladekake til kaffen. Gavedryss ble det og, for G&M hadde med seg boblejakke, fleece-sett, ullundertøy, body, votter og leker til Bittelin!

Ranveig og Inger var grunnen til at jeg mandag kveld var helt hes i stemmen da jeg la meg. Skravla hadde visst gått i ett hele dagen:D God lunsj med Ranveig, og en fin kveld ute med Inger!

Tusen, tusen takk for mange fine dager hos deg tante Torild! Takk for at du stod opp med Eline sånn at jeg kunne sove utpå! Takk for god mat og et åpent hjem! Vi er så heldige som har deg:)

1 kommentar:

Marianne sa...

Åååå, det hørtes ut som en koselig tur!! :)